Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Сумка холодильник (термосумка) Wonderful Life

Код товару: 1001536

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Тип: термосумка
  • Розмір: 21.5 х 16.5 х 17.5 см.
  • Колір: рожевий, бірюзовий, синій краплистий.

Ви думаєте, що всі сумки-холодильники мають досить простий дизайн і не можуть бути красивими і акуратними? Помиляєтеся!

Погляньте на сумку-холодильник Wonderful Life (термосумку).

У період пікніків і подорожей вона стане Вашим вірним другом і помічником у транспортуванні їжі і напоїв для пікніка. Даний аксесуар збереже їжу теплою, а напої холодними, подарувавши Вам максимально комфортний відпочинок на природі в компанії друзів. Завдяки такій сумці не доведеться переживати про своє здоров'я і думати про те, що продукти можуть зіпсуватися, а Вам буде загрожувати отруєння. Wonderful Life гарантує свіжість всієї їжі.

Стильний дизайн цього корисного виробу підходить і завзятій модниці, і просто молодій мамі, так як термосумка Wonderful Life виглядає витончено і стильно. Незважаючи на компактні розміри, вона характеризується відмінною місткістю, тому вирушаючи на відпочинок на природі або просто на прогулянку, Ви зможете взяти з собою все необхідне. Навіть якщо на вулиці дуже жарко, сумка утримає холод протягом тривалого періоду часу. А якщо використовувати її в холодну пору року, то точно також вона зможе утримати і тепло приготовленої їжі. Тобто перед Вами універсальний аксесуар, який обов'язково повинен бути присутнім в арсеналі кожної родини.

Важлива особливість термосумки Wonderful Life полягає в наявності внутрішнього покриття з фольговій тканини.

Саме вона абсолютно не пропускає холод і відбиває тепло. А ще аксесуар доповнений зручною ручкою. Їжу в сумці можна і перевозити на далекі відстані, і просто перенести, наприклад, в парк біля будинку. Wonderful Life - це ідеальний вихід для мам, чиї дітки перебувають на штучному вигодовуванні, адже вона допомагає завжди мати з собою пляшку з теплою водою для приготування суміші. А купити термосумку Wonderful Life за найдоступнішою ціною в Україні Ви зможете в нашому інтернет-магазині. Поспішайте порадувати себе таким корисним і зручним аксесуаром!

 





Сумка холодильник (термосумка) Wonderful Life
Сумка холодильник (термосумка) Wonderful Life