Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Сумка переноска (слінг) для собак і кішок CISNO Carry Carrier Outdoor Travel Оxford

Код товару: 1002777

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Власники домашніх тварин швидко звикають до своїх вихованців. Їм дуже складно розлучатися з ними надовго, і тому багато хто навіть відмовляються від відпочинку на природі, від поїздок до річки або на море. Але для господарів тварин невеликих розмірів, наприклад собак дрібних і карликових порід, це зовсім не проблема. При наявності хорошої якісної переноски, свого улюбленця можна взяти з собою куди завгодно. І саме тому ми сьогодні хочемо представити Вашій увазі сумку-слінг для тварин CISNO Carry Carrier Outdoor Travel Оxford.

За допомогою сумки-слінгу для тварин, можна не тільки подорожувати разом з вихованцем, а й частіше брати його з собою на прогулянки по місту

Як правило, маленькі собачки швидко втомлюються, а ще для них величезну небезпеку становлять великі тварини. Через це господареві доводиться часто носити свого улюбленця на руках, але ж це незручно і деколи дуже стомлює. З сумкою-слінгом Ви швидко позбудетеся від таких проблем. Вона підходить для тварин вагою до трьох кілограм, а це значить, що в подібну переноску можна брати з собою цуценят, карликових собак, тхорів, декоративних кроликів або котиків. У Вас будуть вільні обидві руки, тому Ви сміливо зможете їхати на велосипеді з твариною, в автомобілі або громадському транспорті. Собака в цей час не відчує ніякого дискомфорту, тому що сумка має анатомічний фасон, гнучкий каркас, в ній не буде жарко навіть при високій температурі в літню пору року. Більш того, вихованця можна пристебнути для більшої надійності за допомогою додаткових ременів.

А купити цю сумку-слінг для тварин можна абсолютно кожному собаківникові. Виріб, незважаючи на свою відмінну якість і комфортний дизайн, відрізняється доступною вартістю.

 

Характеристики сумки переноски для тварин CISNO:

  • Матеріал: текстиль з сіткою.
  • Габарити сумки: довжина 42 см, ширина 13 см, висота 23 см. Це розмір S.
  • Вага тварини допускається не більше 3 кілограм.
  • Колір сумки комбінований: зелений + сірий, червоний + сірий, жовтий + сірий.
  • Сама сумка важить 0.35 кг.





Юлия ( 2018-04-05 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Моему Бембику в сумке очень понравилось . Любимое занятие сидеть и со мной путешествовать .

Відповісти
Сумка переноска (слінг) для собак і кішок CISNO Carry Carrier Outdoor Travel Оxford
Сумка переноска (слінг) для собак і кішок CISNO Carry Carrier Outdoor Travel Оxford