Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Сушка для нігтів Nails Express Twin Pack

Код товару: 1000994

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Постійна нестача часу - глобальна проблема жінок нашої епохи. І це не дивно. Адже їм доводиться робити кар'єру, вести домашнє господарство, виховувати дітей і вести активне соціальне життя. І при цьому всьому ще потрібно і добре виглядати.
На щастя сучасна косметологічна індустрія враховує проблеми і потреби сучасних леді і пропонує масу засобів і приладів по догляду за собою, які не тільки дозволяють жінкам чудово виглядати, але і дозволяють економити час. Одним з них є лампа для сушіння лаку в домашніх умовах.

Швидка сушка нігтів в домашніх умовах

Зазвичай сушка для нігтів в домашніх умовах полягає в інтенсивному махання руками. Так як просто сидіти без діла і чекати поки висохне лак, просто не вистачає терпіння. А використання спеціального приладу скорочує даний процес буквально до декількох секунд.
Лампа для сушіння нігтів має вигляд невеликої (60х110х155 мм) пластмасової коробочки. Нижня частина коробочки являє собою невелику платформу, на яку лягає долоня. У верхній частині знаходиться компактний вентилятор, який обдуває нігтики повітрям, за рахунок чого лак швидко сохне.

Професійне використання лампи для сушіння нігтів

Представлена модель стане гарною підмогою в процесі догляду за собою для кожної жінки. А тим, хто заробляє на життя, роблячи манікюр чи педикюр, купити прилад для сушки нігтів просто необхідно. Так ви зможете значно скоротити свій робочий час і привернете більше клієнтів.





Сушка для нігтів Nails Express Twin Pack
Сушка для нігтів Nails Express Twin Pack