Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Надміцні колготки жіночі Elaslim - капронові колготи які не рвуться

Код товару: 1007811
Опис

Жіночі колготки - це необхідний аксесуар в житті кожної жінки. Ми одягаємо дану річ на роботу і на побачення, в кіно і на прогулянку. Але зараз набирають популярність надміцні колготки, що не порвуться в самий не підходящий момент.

Завдяки колготкам Elaslim ваші ніжки будуть виглядати чарівно. Вони будуть виглядати стрункими і сексуальними.

Колготки можуть заховати різні недоліки вашої фігури. Вони прибирають целюліт, роблять невидимими занадто великі боки і взагалі при виборі правильної моделі візуально можна прибрати кілька кілограм. Якщо ви купуєте якісні капронові колготки, такі як Elaslim, плаття на вас буде сидіти ідеально, тому що колготки заховають всі некрасиві місця на вашому тілі. Дана модель має надміцний пояс, що не затискає область живота. Тому, якщо ви хочете виглядати на всі 100%, надміцні колготки Elaslim, це саме те, що потрібно.

Дуже важливо при виборі колготок звертати увагу на колір. Чорний колір робить ноги набагато стрункішими і може заховати різні недоліки, які заважають нашому загальному образу. Наприклад, якщо у вас є синці, видно дуже виражений малюнок з вен або ви банально не зробили епіляцію на ногах. Не варто забувати, що чорний - це благородний колір, який завжди в моді.

Колготки Elaslim зроблені за допомогою нової технології плетіння. Величезною перевагою даної моделі є те, що вони зовсім не рвуться. Тепер ви можете бути впевненою в собі і вже не потрібно носити в сумочці запасну пару.

Чорні колготки Elaslim, характеристики:

  • Матеріал: Капрон
  • Склад: поліамід - 88% еластан - 12%
  • Колір чорний.

Жіночі колготки, комплектація:

  • Колготки 1 шт.
  • Картонна упаковка.





Надміцні колготки жіночі Elaslim - капронові колготи які не рвуться
Надміцні колготки жіночі Elaslim - капронові колготи які не рвуться