Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Світлодіодна LED шпилька для волосся, що світиться

Код товару: 1002536
Опис

Молодість - саме та пора в житті, коли хочеться бути оригінальною і чарівною, виділятися з сірого натовпу. І не слідувати цьому бажанню – злочин. Адже молодість така швидкоплинна.

Кращим способом самовираження для кожної дівчини є використання аксесуарів для волосся. І у кожної модниці в арсеналі є маса шпильок, обручів, резинок. Але чим прикрасити волосся, коли збираєшся на вечірку? Хочемо Вам запропонувати прикрасу, яка ну точно не залишить Вас непоміченою. Це світлодіодна шпилька для волосся, що світиться. З нею Ви будете сяяти як вечірня зоря і не залишитеся без уваги натовпу шанувальників.

З LED шпилькою Ви будете в центрі уваги

LED шпилька кріпиться до волосся за допомогою невидимки-прищепки, прихованої під пластиковим корпусом, що нагадує за формою метелика. У корпусі знаходиться світлодіод, що працює від маленької батарейки і перемикач, яким можна увімкнути підсвічування або відключити його. Робиться це одним рухом. Ваші оточуючі навіть не помітять, як Ви вмикаєте шпильку. Вони подумають, що Ви просто піднесли руку до волосся, щоб їх поправити.

У корпус шпильки вставлені тонкі пластикові прутики, за якими поширюється світло від світлодіода, створюючи видимість яскравого різнобарвного шлейфу. Такий шлейф прекрасно виглядає на довгому волоссі. Особливо в темряві. Ви будете найяскравішою на танцмайданчику.

 

Характеристики:

  • Матеріал: оптичне волокно;
  • Світіння: біле, синє, зелене;
  • Заколки працюють від 2-х батарейок (входять в комплект);
  • Довжина: 33.5 см.

 





Світлодіодна LED шпилька для волосся, що світиться
Світлодіодна LED шпилька для волосся, що світиться