Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Світлодіодна лампа-ліхтар Sanlong SL-888 з ПДУ

Код товару: 1000913
Опис

Технічні характеристики:

  • 22 LED світлодіода;
  • вбудований свинцовокислотний акумулятор 800 mAh;
  • час зарядки 20-24 години, але не більше 24 годин;
  • час роботи при повному акумуляторі 6-8 годин;
  • розмір 96х96х138 мм;
  • живлення 110V-250V;
  • цоколь E27;
  • пульт з кнопками on / off.

Світлодіодна лампа-ліхтарик Sаnlong SL-888 - дуже практичний освітлювальний прилад, який рекомендується встановити в будинках, де часто трапляється відключення електроенергії. Пристрій вкручується в звичайний патрон для лампочки і може працювати як за наявності електроенергії, так і при її відсутності.

Принцип роботи світлодіодної лампи-ліхтарика Sаnlong SL-888

LED лампа ліхтар оснащена вбудованим акумулятором, який заряджається, коли в мережі є електрика, і від якого прилад буде живитися в період відсутності струму. Ємності акумулятора вистачає на 8 годин безперервної роботи пристрою. І при цьому можна досить яскраво освітити велике приміщення адже в якості джерел світла використовуються 22 світлодіоди, які характеризуються високим ККД і дуже економно витрачають енергію.
Лампа-ліхтар акумуляторна має особливу конструкцію. Корпус може розсуватися і трансформуватися в зручну рукоятку, завдяки чому прилад може використовуватися не тільки в якості стельової лампи, але і в якості ліхтарика. Переносний ручний ліхтар зручно використовувати в похідних умовах. Попередньо зарядивши його від електромережі, ви можете взяти його на нічну риболовлю, полювання або в похід.





Світлодіодна лампа-ліхтар Sanlong SL-888 з ПДУ
Світлодіодна лампа-ліхтар Sanlong SL-888 з ПДУ