Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Світлодіодна LED дошка 50х70 см. - Яскрава та ефективна реклама

Код товару: 1001060

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

  • Розміри ЛЕД дошки: 50х70 см.
  • Довжина перехідника (адаптера): 140 см.
  • Довжина кабелю від дошки: 10 см.

Вам необхідно залучити цільову аудиторію?

Тоді зверніть увагу на такий доступний і ефективний рекламний метод, як led дошка.

Цей виріб є універсальним, тому що використовувати його можна в будь-якому бізнесі і сфері, а також воно гарантовано приверне до Ваших послуг або товарів нових споживачів. Виглядає led дошка для записів точно так само, як і для крейди, просто записи на ній створюються за допомогою флуоресцентних маркерів, а не завдяки використанню крейди. Розміщувати такий двигун реклами можна і в приміщенні, і на вулиці при сухій погоді. Встановлювати її дозволяється як у вертикальному, так і в горизонтальному положенні, тому що дошка має продуману унікальну конструкцію.

Led дошка повідомить перехожих про фірмові страви кафе чи ресторану, вартості послуг, що надаються салоном краси, адресу або асортимент магазину, контактні дані частної клініки, та про що завгодно.

Працює дана світлова led дошка завдяки підключенню до електричної мережі за допомогою спеціального адаптера.

Світіння написів, створених на приладі, досить м'яке і в той же час помітне. Тому якщо Вам необхідно, наприклад, виділити якось свій магазин серед ряду конкурентних закладів, досить поставити дошку перед входом. Жоден потенційний покупець не пройде повз, адже його гарантовано зацікавить реклама та її подача.

Дуже оригінально завдяки такій LED дошці доповнюється внутрішній інтер'єр розважальних закладів, наприклад, кафе або пабів. Коли на приладі світяться літерами будуть позначені знижки на страви або напої з меню, приміщення вмить заграє новими фарбами. Як бачите, ця дошка - це не тільки потужний двигун реклами, а й гідна прикраса будь-якого закладу!





Світлодіодна LED дошка 50х70 см. - Яскрава та ефективна реклама
Світлодіодна LED дошка 50х70 см. - Яскрава та ефективна реклама