Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Радіоприймачі Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Фарборозпилювачі Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Світлодіодне табло YL-501W з білими світлодіодами

Код товару: 1001054

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація:

  1. світлодіодна дошка на ланцюжку: розміри табло - 43 х 9 см., товщина 1,5 см .; довжина ланцюжка 52 см.
  2. перехідник до прикурювача (140 см.)
  3. перехідник до USB (70 см.)
  4. перехідник 220 В (130 см)
  5. диск
  6. інструкція англійською мовою.

Технічні характеристики:

  1. 30 V
  2. Потужність: 3 W
  3. Вага: 700 г.

Якщо Ви тільки вирішили відкрити свій невеликий бізнес або він у Вас вже існує, але прибуток від нього хотілося б мати більше, то Вам просто необхідний продуманий рекламний хід. Звичайно, не у всіх є можливість звернутися до професійних агентств і оплатити їх дорогі послуги, але не варто впадати у відчай.

Створити невелике рекламне гасло або повідомити своїм клієнтам корисну інформацію Вам допоможуть світлодіодні рекламні панелі.

Цей спосіб відноситься до бюджетних і ефективних, до того ж використовувати його можна де завгодно: в кафе, автомобілі, на даху СТО або заправки, в вікні салону краси. Світлодіодний рухомий рядок повідомить всім перехожим людям і проїжджаючим рядом автомобілістам важливу інформацію доступно і з користю. За допомогою рухливих літер Ви гарантовано привернете увагу потенційних клієнтів, показавши їм назву своєї фірми, її режим роботи, короткий перелік послуг, що надаються або контактні дані, такі як телефон, електронна пошта або адреса.

Світлодіодна панель рухомий рядок помітна в темряві здалеку і вона вільно може вміщати в себе коротке рекламне або інформаційне повідомлення. Подбайте про придбання даного приладу, і дохід Вашої власної справи гарантовано зміниться в кращу сторону!





Тамила ( 2016-05-22 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
стоящая вещь, без проблем справились с настройкой

Відповісти
Світлодіодне табло YL-501W з білими світлодіодами
Світлодіодне табло YL-501W з білими світлодіодами