Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Таблетниця органайзер для медикаментів Pill & Vitamin Organizer 2 в 1

Код товару: 1007331

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сьогодні існує величезна кількість корисних речей, які в рази здатні спростити життя для кожного. Вони оточують нас в різних сферах. Одним з найпопулярніших є пляшка органайзер для таблеток. Така річ дозволила медицині зробити крок далеко вперед і значно спростити життя людей, які потребують регулярного прийому різноманітних препаратів. Як відомо, будь-які вітаміни і таблетки необхідно приймати чітко і вчасно. Якщо не дотримуватися цього простого правила, то лікування не принесе ніяких результатів. Тому пляшка органайзер для таблеток Pill & Vitamin Organizer – це саме те, що треба. Особливо вона відмінно підходить для людей у віці.

Конструкція і особливості використання пляшки органайзера для таблеток

Це пристосування дуже просте і зручне у використанні. Пляшка органайзер для таблеток дозволяє завжди мати під рукою необхідні препарати. З її допомогою можна компактно упакувати будь-які препарати і взяти з собою. Пляшка органайзер дозволяє вмістити в себе не тільки таблетки, але і рідину, за допомогою якої їх можна буде запити. Цей незвичайний товар може придбати кожен бажаючий. Особливо він популярний серед молодих батьків. Адже дитина навряд чи без рідини зможе прийняти таблетку.

Якість таблетниці - понад усе

Пляшка органайзер для таблеток виготовлена з пластику високої якості. Це дозволяє пристосуванню служити довго. Складається органайзер з пляшки, в яку заливають рідину, і контейнера. Останній, також виготовлений із пластику й має сім відділень. Це дозволяє поміщати в нього 7 різних препаратів. Пляшка органайзер для таблеток і вітамінів, Pill & Vitamin Organizer - це компактне пристосування, яке дає можливість носити всі необхідні препарати з собою. Завдяки невеликій вартості, кожен бажаючий може обзавестися таким органайзером.

Характеристики органайзера для медикаментів Pill & Vitamin Organizer 2 в 1:

  • Матеріал: пластик
  • Розмір: висота - 22 см .; діаметр - 7,5 см;
  • Обсяг: 600 мл
  • Відділення: 7 осередків
  • Колір блакитний
  • Упаковка: коробка





Даня. ( 2019-08-05 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Прикольная и удобная таблетница!
Відповісти
Женя ( 2019-05-09 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Нет.

Переваги:
Удобная, небольшая.

Відповісти
Таблетниця органайзер для медикаментів Pill & Vitamin Organizer 2 в 1
Таблетниця органайзер для медикаментів Pill & Vitamin Organizer 2 в 1