Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Такелажні ремені для перенесення вантажів і меблів 4,5 см на 2,6 м

Код товару: 1007514

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 106 грн 101 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Кількість в упаковці: 2 шт. (пара)
Колір (основний): Помаранчевий
Матеріал товару (основний): Нейлон
Ширина: 4.5 см.
Довжина: 2.6 м.
Одиниця виміру: комплект
Тип пакування: Картонна упаковка
Країна виробник: Китай
Опис

Багато хто з нас не раз в своєму житті стикався з перенесенням меблів. Хтось просто здійснював заміну старих предметів інтер'єру на нові, хтось робив перестановку в кімнаті, а хтось і зовсім переїжджав з одного місця проживання на інше. І всі знають, що будь-який з перерахованих варіантів здійснити досить складно, особливо якщо мова йде про великогабаритні вироби.

Безумовно, при переїзді з місця на місце можна скористатися послугами спеціальних фірм, а для перестановки меблів попросити допомоги у друзів. Але далеко не у всіх близьких є можливість прийти на допомогу в таких ситуаціях через зайнятість або стан здоров'я, та й на оплату послуг фірми з перевезення не кожен може виділити частину свого сімейного бюджету. Але зневірятися не варто.

Такий аксесуар, як ремені для перенесення вантажів, зробить будь-який переїзд комфортним, а перестановку - швидкою і посильної кожному.

Давайте детальніше розглянемо, що ж являють собою ремені для перенесення меблів Carry Furnishing Easier і в чому їх особливість.

Отже, перед нами такелажні ремені, за допомогою яких транспортування побутової техніки, меблів або будь-якого іншого габаритного предмета стає доступнішим абсолютно усім. А все завдяки тому, що істотно знижується вага самого предмета при використанні даних ременів. Даний аксесуар ще називають ременями вантажників. Якщо правильно взяти виріб, то навантаження на плечі або хребет значно зменшується, а це означає, що в такому разі людина може виконати більше роботи по перенесенню важких речей без шкоди своєму здоров'ю.

Варто відзначити, що фіксуються ремені для перенесення меблів на плечі або на передпліччя, тобто руки людини в цей час залишаються вільними і можуть забезпечити додаткову підтримку меблів. Погодьтеся, ремені стануть вірним помічником кожного господаря, адже чоловіки часто в квартирі, гаражі, у дворі або на дачі переносять важкі предмети. Купити ремені для перенесення меблів посильно кожному, адже вони відрізняються невисокою ціною і відмінною якістю. Вони тоно прослужать своєму власникові протягом тривалого періоду часу. У комплект входить два ременя довжиною 2,6 м і шириною 4,5 см. Навіть якщо ви не плануєте переїжджати або пересувати меблі, перед нами ідеальні ремені для перенесення різноманітних важких коробок, які в кожній родині активно використовуються в побуті. Тим більше вони стануть справжньою знахідкою для тих людей, чия професія пов'язана з перенесенням вантажів або габаритних речей. Купуйте ремені такелажні і ви самі переконаєтеся, наскільки вони зручні в застосуванні!

Ремені для перенесення вантажів, меблів, характеристики:

  • Матеріал - нейлон
  • Довжина: 2,6 м
  • Ширина: 4,5 см

Такелажні ремені, комплектація:

  • Ремені (2 шт в комплекті)
  • Картонна коробка





У комплекті дешевше!
Акції та Розпродаж
Ремонт і декор
Відкриття дачного сезону
Інструменти для дому
Клейові пістолети та аксесуари
Такелажні ремені для перенесення вантажів і меблів 4,5 см на 2,6 м
Такелажні ремені для перенесення вантажів і меблів 4,5 см на 2,6 м         106 грн 101 грн