Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Тактична ручка Laix B2

Код товару: 1000939

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо ви шукайте подарунок для коханого чоловіка, колеги, боса або ділового партнера, зверніть увагу на ручку Lаix B2. Це ідеальний варіант: практично, стильно і оригінально. Такий подарунок, безсумнівно, припаде до смаку справжньому чоловікові. Чому саме чоловікові? Тому що представлена модель є не тільки канцелярським інструментом високої якості, але й засобом захисту і може застосовуватися для самооборони.

Особливості ручки Lаix B2

Ручка Laix B2 може використовуватися не тільки для підписання важливих документів, а й для нанесення ударів противнику, так як має всі ознаки зброї кастетного типу:

  • корпус виробу виготовлений з титанового сплаву,
  • має оптимальний для зброї даного типу розмір,
  • кінець ручки оснащений склобоєм.

Таким інструментом можна нанести досить сильні удари по уразливих точках тіла, що може на деякий час вивести супротивника з «ладу».
При цьому тактична ручка зі склобоєм чорна Laix B2 виглядає як звичайний інструмент для писання і не привертає увагу оточуючих. Ні в кого ніколи не виникне й думки, що ваша ручка може в будь-який момент стати грізною зброєю.
Слід також відзначити і чудові характеристики представленої моделі як канцелярського приладу. Ручка має можливість зміни стрижня, і ви завжди можете замінити пасту, коли вона закінчиться. До неї підходить перо товщиною 1,144 см, в тому числі і перо Parker. Виріб зручно лягає в руці, і їм можна писати не напружуючи кисть.