Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Термобілизна чоловіча - термоштани Spaio Survival Line

Код товару: 1007338
Опис

Термобілизна Spaio - це одяг високої якості, яка найчастіше використовується спортсменами

Термобілизна чоловіча можна застосовувати і при високих температурах. Білизна легка і не викликає алергічних реакцій. Воно відмінно підходить для тренувань і спортсменів в різних галузях. Головним плюсом такого білизни є еластичність, яка дозволяє ідеально сідати білизн по талії.

Штани виготовлені з якісного двошарового синтетичного матеріалу. Внутрішній шар дозволяє зберігати оптимальний температурний режим тіла. А ось другий шар відповідає за вологовиділення. Таким чином, спортсмен почувається комфортно в будь-яких умовах. М'яка трикотажна тканина легко тягнеться, а це значить, що вона здатна підлаштуватися під будь-які контури тіла. Термобілизна купити можна в темно-сірому кольорі.

Термоштани чоловічі зроблені досить якісними швами. Це дозволяє уникнути подразнення шкірних покривів. Також штани зовсім не сковують рухи. Чоловік в такій білизні почувається впевнено і здатний легко виконувати будь-які спортивні руху. Термобілизна для чоловіків відмінно зберігає зовнішній вигляд після прання. Такий одяг спокійно можна прати в пральній машині при температурі до 40 ° C із застосуванням порошку для делікатних тканин. Також, при необхідності термобілизну завжди можна прати руками, але не в гарячій воді. Сушити рекомендується на рівній поверхні. Гладити і сушити механічно категорично заборонено.

Купити чоловічу термобілизну Spaio зовсім не складно. Для цього достатньо залишити заявку в нашому інтернет-магазині для оформлення замовлення. Після чого наші фахівці зв'яжуться з вами і нададуть якісну консультацію з приводу замовлення.





Mamot ( 2019-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Добрый день всем, я рекомендую данный магазин, потому как грамотно объяснили, привезли тот товар который и обещали

Відповісти
Термобілизна чоловіча - термоштани Spaio Survival Line
Термобілизна чоловіча - термоштани Spaio Survival Line