Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Термосумка для їжі і напоїв на 30 літрів - велика сумка холодильник

Код товару: 1007584

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У спекотну погоду багато хто з нас задається питанням, як же при тривалих поїздках, на пікніках забезпечити себе від псування продуктів харчування. Одним з варіантів є термосумка, купити яку, до речі, можна в нашому інтернет-магазині.

Термосумка для їжі підходить і для подорожей, і для походу на природу

Перевага даної сумки полягає в тому, що вона зберігає температуру. Якщо Ви покладете в сумку охолоджені напої, вони довго лишатимуться холодними. Ізотермічна сумка стане в нагоді також і для зберігання гарячих страв. Якщо Вам треба, щоб приготована їжа залишалася гарячою, Вам варто купити термосумку для їжі.

Зазвичай, сумки холодильники активно використовують в службах доставки, але й у повсякденному житті кожен з Вас по принагідно оцінить їх переваги. А все завдяки термоізоляційному шару, який знаходиться всередині сумки. Дана холодильник сумка виготовлена ​​з міцного вологостійкого матеріалу, тому можете не перейматись через те, що Ваші продукти може намочити раптовий дощ, або через те, що якийсь напій проллється в термосумці і забруднить ваші речі. Вам треба буде лише протерти внутрішню частину сумки вологою серветкою. Саме тому така сумка може використовуватись я холодильник в машину. Салон залишиться чистим при будь-яких стрибках авто на наших дорогах. Аромати готової їжі не поширяться по всьому автомобілю, так як внутрішні стінки сумки вкриті фольгою, яка не вбирає сторонніх запахів.

Термосумка зберігає свою форму завдяки металевому каркасу всередині. Продукти лишаються цілими і неушкодженими, не мнуться і не придавлюються.

Купити таку термосумку по кишені кожному, тому що коштує цей аксесуар зовсім недорого. При цьому виріб прослужить вам довго, і буде супроводжувати вас у кожній поїздці, зберігаючи свіжість їжі. Оформляйте замовлення, і ми доставимо вам його в будь-який куточок України.

Ізотермічна сумка, характеристики:

  • Матеріали виготовлення:
    • Каркас: алюміній;
    • Шарніри: пластик;
    • Зовнішній шар: текстиль, поліестер;
    • Внутрішній шар: теплоізоляційний спінений полімерний шар + тепловідбивне фольгированное покриття.
  • Розміри: 21 х 24 х 44 см;
  • Обсяг: 30 л;
  • Вага: 650 г;
  • Упаковка: поліетиленова, м'яка.





Термосумка для їжі і напоїв на 30 літрів - велика сумка холодильник
Термосумка для їжі і напоїв на 30 літрів - велика сумка холодильник