Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Термопояс Waist Belt Universal (Вайс Белт Універсал)

Код товару: 1001287

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розмір 120см * 20см

Що може сприяти в боротьбі із зайвою вагою і жировими відкладеннями краще, ніж тепло? Нічого.

Саме тому, що б повернути стрункість фігурі, Вам знадобиться термопояс Waist Belt Universal.

Пояс для схуднення складається з неопрену і прошарку термоселя. Неопрен - це водонепроникний еластичний матеріал. Він часто використовується в туризмі та спорті, наприклад для виготовлення гідрокостюмів або захисної екіпіровки, і в медицині, для підтримуючих корсетів, бандажів і т.д. Термосель ж має пористу дихаючу структуру і м'яко масажує шкіру при зіткненні з нею. За рахунок такої структури пояса, він щільно облягає талію і ефективно сприяє спалюванню зайвого ваги.
Неопреновий пояс Waist Belt Universal має позитивний медичний вплив на загальний стан організму, так як він прискорює циркуляцію крові по тілу за допомогою мікромасажу. Але не забувайте про інтенсивні тренування! Адже неопреновий пояс зробить їх набагато ефективнішими і прискорить результат. Також термопояс для схуднення зменшить ризик травми і розтягувань при заняттях спортом.

Пояс Вайс Белт Універсальний оснащений липкою застібкою, що дозволить самостійно регулювати довжину.

Так що не переживайте, пояс Вам обов'язково підійде. Він досить тонкий і гнучкий, з ним можна займатися спортом не тільки вдома, але і в залі і на вулиці на спортмайданчиках.
Догляд за поясом не складе проблем. Його краще прати руками у воді не вище сорока градусів, але забороняється прасувати праскою.
 





Термопояс Waist Belt Universal (Вайс Белт Універсал)
Термопояс Waist Belt Universal (Вайс Белт Універсал)