Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Тренажер для пресу Аб Рокет AbRocket

Код товару: 1001314

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Аб Рокет - це новинка в світі тренажерів. Тренажер ab rocket допоможе накачати прес без зайвого навантаження на спину і шию.

Заняття спортом з аброкет будуть не тільки ефектив-нішими, але й приємнішими. Замовивши тренажер аб рокет в нашому інтернет магазині, Ви моментально придбаєте ідеальну фігуру!

Комплектація аб рокет:
- Тренажер ab rocket;
- Пружини підсилювальні (3 види);
- Інструкція з експлуатації;
- Диск з вправами;
- Рекомендації з приводу харчування;
- Надійна упаковка.
Характеристика ab rocket:
- Габарити: 65 х 35 х 20 см;
- Вага аб рокет: 8 кг (без обмежень).

 

Тренажер для пресу Аб Рокет Ab Rocket відео:

Якщо Ви вирішили, що ab rocket - це тренажер, який по суті нічим не відрізняється від маси інших, то Ви в корені помиляєтеся.

Згадайте, скільки зусиль доводиться докладати, качаючи прес на килимку або на тренажері. Це дуже важко аж ніяк не через слабку фізичну підготов-ку, а через величезне навантаження на шию і спину, що може не тільки відбити у Вас бажан-ня займатися, але ще й завдати шкоди здоров'ю. Саме тому ми і пропонуємо Вам ознайоми-тися з тренажером ab rocet, який не тільки ефективно справляється з тренуваннями на прес, але і надійно притримує спину, значно знижуючи навантаження на хребет і шию. Тренажер Аб Рокет як-би підштовхує і допомагає Вам в процесі занять, що робить тренування легким і навіть приємним! Все дуже просто: Ви сідаєте в так зване крісло ab rocket, відкидається на-зад і тут же спеціальні вбудовані циліндри підхоплюють Вас і відштовхують вперед. Таким чином, вам потрібно лише 5 хвилин на день для повноцінного тренування з аброкет, після якого Ви не будете як «вичавлений лимон», а навпаки - підбадьоритеся і знайдете сили на весь день! Використовувати тренажер аб рокет можна незалежно від віку, ваги і рівня фізичної підготовки, адже він підходить абсолютно всім, а ступінь навантаження Ви зможете регулювати самостійно! Подібного роду комфортні тренування Ви зможете отримати навіть не в кожному спорт-залі, а їх вартість значно вдарить по Вашому гаманцю, в той час як тренажер аб рокет, ціна на який Вас приємно здивує, буде щодня під рукою!

Завантажити інструкцію до Ab Rocket
 





Маргарита ( 2016-04-19 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
эффективный и простой в использовании, не занимает много места! пользуемся всей семьей!

Відповісти
Тренажер для пресу Аб Рокет AbRocket
Тренажер для пресу Аб Рокет AbRocket