Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Тренажер для пілатесу Portable Pilates Studio

Код товару: 1000090

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Вправи з пілатесу з тренажером Portable Pilates Studio відео:

Досить мріяти про струнку фігуру, ми пропонуємо вам легкий у використанні  тренажер, що перетворить ваші мрії у реальність, а ваше тіло зробить струнким та підтягнутим.

Представляємо вам новий пілатес тренажер - Portable Pilates Studio.

З ним вам більше не доведеться витрачати гроші та час на відвідування спортзалів, тепер у вас буде можливість мати свій персональний тренажер для пілатес просто вдома. Тренуйте себе щодня, лише 15 хвилин на день і вже через декілька тижнів, ви помітите значний результат, і відчуєте, що ваші зусилля не були  дарма. Він підтягне ваші м’язи, зробить ваше тіло привабливим та красивим, прибере зайву вагу з вашого тіла. Це тренажер який можна використовувати до і після пологів, тренажер що підходить безпосередньо для чоловіків та жінок.
Пілатес тренажер був розроблений так, що при занятті на ньому, ви тренуєте всі м’язи  вашого тіла, і цей процес відбувається безпосередньо не виходячи із квартири. Тренажер ефективно тренує як м’язи пресу так і м’язи вашої спини, ваших рук, ніг та стегон. Та це ще не все, тому що тренажер для пілатес також сприяє покращенню роботи ваших суглобів та покращує кровообіг у тілі.
Не втрачайте можливість здійснити вашу мрії. Замовляйте і у комплекті Portable Pilates Studio ви отримаєте не тільки тренажер, а й ще спеціальний відео матеріал з курсом занять на пілатес тренажері. Відео заняття навчать вас основним вправам на тренажері для пілатес, навчать правильно дихати, що лише покращить ефективність ваших тренувань.
 





Тренажер для пілатесу Portable Pilates Studio
Тренажер для пілатесу Portable Pilates Studio