Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Тренажер для преса Ab Rocket 3 LS-109

Код товару: 1000841

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

З роками підтримувати фігуру в хорошій формі стає все важче. Саме проблемне місце - це наша талія і животик. Саме тут відкладаються всі калорії, які містить вживана нами їжа. І щоб талія була стрункою, а животик плоским і підтягнутим, необхідно прикладати зусилля. Кращий спосіб збереження фігури в хорошій формі відомий абсолютно всім. Потрібно качати прес!
Але робити цю вправу необхідно щодня. А для того щоб досягти кращого результату за короткий проміжок часу можна купити тренажер для преса. Він збільшує ефективність вправ і знижує навантаження на хребет за рахунок правильного розподілу навантаження.
Зараз найпопулярнішими є тренажери для преса ab rocket. За ефективністю вони прирівнюються до складних дорогих тренажерних комплексам, але коштують на порядок дешевше. Це ідеальні домашні тренажери для преса, адже вони мають просту конструкцію і компактні розміри.

Особливості конструкції тренажера для преса AB Rocket

Тренажер аб рокет має унікальну конструкцію. Він складається з зручного сидіння із спинкою і ручками. Спинка і сидіння мають гнучке кріплення. Спираючись на неї, ви відхиляєтеся, але для цього необхідно подолати силу опору, що спричинюється пружинним механізмом. Виходить, що ваші черевні м'язи напружуються і коли ви відхиляєтеся, і коли піднімаєте корпус вгору. А спина при цьому не напружується, так як вона має опору. Спинка тренажера одночасно є массажером, адже вона оснащена 27 масажними виступами і чотирма роликами, приємно масажуючими спину під час вправи.

Тренажер ab rocket універсальний. Він підходить:

  • чоловікам і жінкам,
  • людям з різним рівнем фізичної підготовки,
  • людям будь-якого віку,
  • людям будь-якого зросту.

Щоб трохи знизити навантаження, коли ви тільки починаєте займатися, можна триматися під час вправи за ручки. Це дозволить качати прес людям без фізичної підготовки, у яких м'язи преса ще дуже слабкі.





Тренажер для преса Ab Rocket 3 LS-109
Тренажер для преса Ab Rocket 3 LS-109