Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Тренажер електроміостимулятор для м'язів пресу 6 Pack EMS

Код товару: 1002604

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Красиві м'язи преса і спини, запобігання неприємних больових відчуттів в області попереку або позбавлення від них тепер стали реальністю завдяки тренажеру електроміостимулятору для м'язів преса 6 Pack EMS.

Принцип роботи міостимулятора

Процес використання даного приладу легкий і простий, але в той же час неймовірно ефективний. Необхідно закріпити міостімулятор, вибрати відповідне навантаження, і тренування самих важкодоступних м'язів Вам забезпечене! Працює виріб за таким ефективним принципом: стимулятор активізує м'язи, впливаючи на нерви, що відповідають за їх роботу. Тобто прилад посилає їм сигнали і відбувається тренування м'язів, точно таке ж, як і при повторенні різних рухів, які виконуються під час фізичних вправ.

Переваги електроміостимулятора м'язів преса 6 Pack EMS

Електроміостимулятор має цілий ряд переваг. По-перше, він цілком безпечний, під час тренування м'язів відсутній ризик травмування. По-друге, прилад допомагає створити чудову фігуру без виснажливих занять в спортзалі, в домашніх умовах та без дотримання дієт. По-третє, стимулятор можна використовувати в медичних цілях, щоб назавжди позбутися від больових відчуттів в попереку. Як бачите, застосування цього аксесуара корисне не тільки для зниження ваги і корекції проблемних зон, а й для здоров'я, гарного самопочуття. До речі, як тільки електроміостимулятор для м'язів преса 6 Pack EMS з'явився на ринку, він став неймовірно популярний у всьому світі. Дослідження підтверджують його ефективність і позитивний вплив на людський організм. Не всі мають можливість дотримуватися принципів правильного харчування, відвідувати тренажерний зал через зайнятість, але з міостимулятором це не страшно. Завдяки його діям Ви гарантовано досягнете своєї мети, отримаєте ідеальну фігуру. До речі, сам тренажер безпечний для людини, він виготовлений з гіпоалергенних матеріалів, тому під час його застосування не виникне подразнення на шкірі.

Як використовувати електроміостимулятор м'язів 6 Pack EMS

Міостимулятор рекомендується використовувати не більше 20 хвилин в день, починаючи тренування з самого мінімального навантаження. Прилад надійно фіксується на проблемній ділянці. Спочатку необхідно протерти місце лосьйоном або гелем із спиртовою основою, щоб знежирити шкіру, потім нанести гель для фіксації пристрою і легким рухом прикласти прилад, злегка натиснувши на нього. Завдяки силіконовій основі масажер надійно приляже до тіла, і можна запускати його в роботу, вибравши відповідне навантаження.

Купити тренажер електроміостимулятор для м'язів преса 6 Pack EMS за найдоступнішою ціною в Україні Ви можете в нашому інтернет-магазині. Оформляйте замовлення, і вже через кілька днів Ви особисто зможете переконатися в користі й багатофункціональності даного приладу!

Переваги міостимулятора для м'язів преса 6 Pack EMS:

  • Прилад виконаний з високоякісного силікону, який здатний повторювати пропорції саме Вашого тіла, відразу повторюючи його форму.
  • Оснащений електродами, швидко передають імпульси на поверхню гелевих прокладок, які безпосередньо прилягають до тіла.
  • Має 6 програм. Ви можете вибрати ту, що найбільше Вам підходить в залежності від особистих відчуттів і початкової фізичної підготовки. В процесі зможете поступово збільшувати навантаження.

Характеристики тренажера для преса:

  • Кількість програм: 6;
  • Кількість режимів інтенсивності масажу: 10;
  • Частота імпульсів: 1-100Hz;
  • Вихідний струм: ≤ 9.8mА;
  • Максимальний час роботи без перерви: 12 хвилин;
  • Живлення: дві батарейки типу AAA;
  • Розміри (Ш/В): 19x17 см.;
  • Колір: чорно-сірий;
  • Вага: 57.4 г.

Комплектація електромасажера:

  • Універсальний пристрій для пресу, спини, грудей, талії та попереку;
  • Інструкція користувача;
  • Картонна упаковка.

6 Pack EMS інструкція:

  • Перед застосуванням приладу тій ділянці тіла, на яку Ви збираєтеся надіти масажер, рекомендується протерти лосьйоном або гелем на спиртовій основі, щоб знежирити шкірний покрив;
  • Після цього на ту саму ділянку наноситься гель для фіксації (не поставляється з товаром);
  • Тільки після обробки гелем можна вдягнути масажер;
  • Пристрій фіксується на тілі легким натисканням на силікон, після чого натискається кнопка включення і вибирається необхідний режим навантаження.





Леся ( 2019-02-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ -1 ↑
Переваги:
купила за рекомендацією подруги, починаю готуватись до літа. Дякую

Відповісти
Стас ( 2019-01-24 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ -2 ↑
Коментар:
Эффект есть, главное комплексно подойти (правильное питание, физ нагрузки)
Відповісти
Александра ( 2018-04-05 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ -1 ↑
Коментар:
информация о товаре правдивая
Відповісти
Тренажер електроміостимулятор для м'язів пресу 6 Pack EMS
Тренажер електроміостимулятор для м'язів пресу 6 Pack EMS