Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Тренажер з еспандерами Фітнес - тренер Waist Redocer

Код товару: 1000256

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо не вистачає часу для відвідування спортзалу або за родом своєї діяльності ви часто буваєте в роз'їздах, то для того, щоб постійно бути в хорошій фізичній формі необхідний компактний і ефективний спортивний тренажер. Багато хто побоюється самостійно займатися накачуванням преса з боязні потягнути спину або перетрудити м'язи. У спортивних залах під керівництвом тренера займатися можна, але ціни не кожному підійдуть.

Спортивний тренажер для тіла з еспандерами Фітнес-тренер найкраще підходить для самостійних тренувань.

У вашому домашньому спортзалі він займе почесне місце у зв'язку з простотою конструкції, малими габаритними розмірами, зручністю користування і, що важливо, невеликою ціною.
Даний фітнес тренажер рекомендується як початківцям, так і професіоналам. Його зручно використовувати і вдома, і в поїздках, і в перерві на роботі. Цей тренажер не дає навантаження на хребет. Розмірені, плавні рухи, що здійснюються з його допомогою, не перевантажують м'язи, тому після тренування ви не будете відчувати себе перевтомленим. Всього за десять хвилин на день роботи з тренажером можна швидко домогтися гарних результатів.

Тренажер з еспандерами Фітнес-тренер дозволяє тренувати і навантажувати як одну ногу, так і обидві одночасно.

Комплекси вправ для тренажера навантажують м'язи живота, спини, ніг, рук, стегон, сідниць. Після таких регулярних тренувань стаєте стрункішими, йде зайва вага, непотрібний жировий прошарок зменшується. Кожен день тренувань збільшує силу, витривалість, поліпшується загальний стан організму. Принцип дії тренажера заснований на розтягуванні груп м'язів, і внаслідок цього тіло стає більш пружним, прес набуває ідеальну форму.

Перевагою спортивного тренажера для тіла з еспандерами є те, що всі вправи виконуються лежачи, спина при цьому не навантажується і не стомлюється.

З ним добре опрацьовуються всі м'язи живота-прямі, косі, нижні і верхні. Виконувати вправи з ним потрібно рівномірно, плавно і без ривків. Він швидко допоможе накачати м'язи і схуднути. Цікаво, що за результатами тестових досліджень, тренування з даним типом тренажера більш ефективні, ніж тренування на біговій доріжці або велотренажері. Даний тренажер для жінок і для чоловіків однаково корисний і принесе безсумнівну користь здоров'ю.
Виготовлений тренажер з екологічних матеріалів-металу, пластику і ПВХ. Товар сертифікований. Виробник-компанія Bradex (Ізраїль).
 





Тренажер з еспандерами Фітнес - тренер Waist Redocer
Тренажер з еспандерами Фітнес - тренер Waist Redocer