Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Тренажер для всього тіла Circle Glide Серкл Глайд

Код товару: 1000472

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кожна людина хоче мати міцне здоров'я і відмінну форму. Для тих, хто хоче завжди бути в прекрасній спортивній формі, а вільного часу мало підійде тренажер Circle Glide. Завдяки цьому тренажеру можна тренувати все тіло, перебуваючи в домашній обстановці.

Універсальний тренажер Серкл глайд має такі особливості:

  • Багатофункціональний. Чудово підходить для тренувань всіх частин тіла;
  • Технологічні особливості. Завдяки можливості використовувати потрійну площину щоденні заняття будуть проходити з максимальним ефектом;
  • Простота використання. Тренажер дуже простий у використанні, навіть маленька дитина запросто зможе займатися на даному тренажері, заняття будуть абсолютно безпечними;
  • Компактність. Апарат має не великі параметри, завдяки яким його легко розмістити в невеликому приміщенні;
  • Зручна конструкція. Універсальний тренажер легко встановлюється і також легко збирається, що дає можливість не займати багато простору і при цьому економити час на його установку;
  • Підставки для ніг безпечні, оскільки їх поверхня має гумовий шар, завдяки якому ноги не ковзають.
  • Можливість тренувати декілька груп м'язів одночасно. Під час занять буде працювати як верхній прес, так і нижній. Більш того, будуть задіяні косі м'язи живота, а також м'язи рук, і ніг. Тому не немає необхідності купувати окремо тренажер для ніг.

Має тренажер Circl Glide відгуки вдячних покупців, які дуже задоволені, що придбали настільки багатофункціональний тренажер. При цьому ціна на нього доступна.

Купити тренажер Circl Glide можна абсолютно вільно в інтернет-магазині, просто заповнивши всю необхідну інформацію. Він ідеально підійде в якості подарунка для кожної людини.

Тренажер виготовлений з високоякісних матеріалів відповідно до діючих стандартів і норм і є абсолютно безпечним і зручним в домашньому використанні.





Тренажер для всього тіла Circle Glide Серкл Глайд
Тренажер для всього тіла Circle Glide Серкл Глайд