Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Універсальний домашній тренажер Total Crunch

Код товару: 1002405

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Мати підтягнуте тіло – це не тільки красиво, але і модно сьогодні. І дівчата, і хлопці намагаються відвідувати спортзали, правильно харчуватися, щоб у них була можливість радіти, побачивши своє відображення в дзеркалі. Звичайно, не у кожної сучасної людини через постійну зайнятість є час на відвідування спортивного клубу, і не всі можуть дозволити собі це фінансово. Але не варто засмучуватися, адже отримати гарну фігуру, можна і в домашніх умовах. Для цього всього лише необхідно придбати особистий тренажер. І якщо Ви думаєте, що це дороге задоволення, то помиляєтеся!

Представляємо Вашій увазі універсальний тренажер для тіла Total Crunch!

Цей дивовижний прилад зробить Ваші ніжки стрункими і підтягнутими всього за 15-20 хвилин в день! Більш того, вартість тренажера доступна кожному. Щоденні заняття на тренажері Total Crunch зміцнюють м'язи преса, сідниць і ніг, при цьому не потрібно докладати особливих зусиль. Трохи часу, і Ви забудете про зайву вагу і Ваше тіло набуде апетитних форм.

Переваги Total Crunch

Прилад має безліч переваг. По-перше, займатися на тренажері можна не виходячи з дому в будь-який зручний час – вранці, ввечері або в обідню перерву. По-друге, Вам не доведеться витрачати гроші на покупку абонемента в спортзал, що заощадить Ваш сімейний бюджет. По-третє, тренажер правильно розподіляє навантаження на м'язи завдяки продуманій конструкції, а це свідчить про те, що Ви не травмуєте себе під час занять. Завдяки тренажеру Total Crunch можна виконувати віджимання ногами, присідання, аеробні навантаження для пришвидшення кровообігу, а також вправи на зміцнення м'язового корсету спини.

Тренажер Total Crunch ідеальний для домашнього використання, так як він підходить і для чоловіків, і для жінок, і для людей похилого віку. Максимальна вага, яку він витримує, становить 120 кг. А ще конструкцію тренажера легко і швидко збере навіть пенсіонер, настільки вона проста і зрозуміла.

Характеристики тренажера Total Crunch:

  • Система навантаження: власна вага;
  • Максимальна вага користувача: 120 кг.;
  • Розміри тренажера (Д/Ш/В): 98 x 40 x 107 см.;
  • Регулювання сидіння по горизонталі;
  • Розміри сидіння: 19 x 28 см.;
  • Матеріал каркаса: сталь;
  • Вага: 12.17 кг.

Універсальний тренажер для дому, комплектація:

  • Тренажер (в розібраному вигляді);
  • Набір ключів для збірки;
  • Інструкція по збірці англійською мовою.





Алина ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Тренажер хороший, мне понравился. Посмотрим на результат
Відповісти
Універсальний домашній тренажер Total Crunch
Універсальний домашній тренажер Total Crunch