Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Тример Micro Touch SwitchBlade з 4 насадками

Код товару: 1001111

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Для того, щоб забезпечити собі бездоганний зовнішній вигляд на кожен день, варто купити триммер Micro Touch Switchblade

З таким пристроєм можна самостійно і з легкістю коригувати стрижку, надавати потрібну форму бороді і вусах, усувати небажані волоски в носі і вухах. Це універсальна річ, котра поєднує в собі:

  • триммер для бороди,
  • триммер для носа
  • триммер для вух
  • триммер для вусів

та інших областей обличчя і голови, які потребують корекції волосяного покриву. Сучасній людині недостатньо стежити тільки за зачіскою.

Активна діяльність, взаємодія з людьми, ділові зустрічі пред'являють особливі вимоги до зовнішності. Часом навіть мала кількість небажаної рослинності в носі або вухах знижує самооцінку і позбавляє впевненості в собі. А неакуратна борода псує найвишуканіший костюм. Однак щодня забігати в салон краси не практично з точки зору економії часу і фінансів. Тому чоловічий триммер стане справжнім «кишеньковим» майстром краси і стилю.

Пристрій може працювати в режимі «мікро», перетворюючись в триммер для носа і вух, а також з більш потужним навантаженням, щоб впоратися з видаленням волосся на великих ділянках тіла - грудей, руках, животі або для корекції стрижки. Якщо прилад працює як тріммер для волосся, то чотири насадки забезпечать потрібну довжину стрижки, для цього достатньо вибрати один з шести рівнів. Ця функція також захистить чутливу шкіру від механічної дії.

Тример для стрижки - хіба це не ідеальне рішення для утримання стрижки в хорошому стані між походами до професійного майстра?

Тример, ціна на який доступна широкому колу покупців, створений з урахуванням максимальної зручності користувача - ергономічний дизайн, обтічна форма дозволяють міцно утримувати триммер в руках під час роботи. Незалежно від того, використовується пристрій як тріммер для бороди і вусів або як «коректор» зачіски, він простий в експлуатації і не вимагає особливих зусиль. А простий механізм перемикання між лезами швидко перетворює тріммер для бороди, купити який можна в нашому магазині, в прилад для видалення волосків в носі або вухах.

Отже, Micro Touch Switchblade - це чудовий спосіб підтримувати акуратний зовнішній вигляд в будь-який час. Якщо вас цікавить прилад для надання потрібної форми бороді, вусам або тріммер для носа, купити пристрій можна, оформивши замовлення на сайті.

У комплекті тримера Micro Touch Switchblade 4 насадки:

  1. Мікронасадка (4 і 2 мм);
  2. Мікронасадка (6 мм);
  3. Насадка-гребінець для стрижки та підрівнювання волосся;
  4. Насадка-триммер середнього розміру.

Працює від 2 батарейок типу ААА (у комплект не входять)





Даша ( 2019-02-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Чудовий подарок на валентина)

Відповісти
Кристина ( 2018-12-19 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Магазин супер, рекомендую

Відповісти
Карина ( 2016-09-05 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Лично моему мужу понравился,для такой цены вообще прекрасно работает,все подошло
Відповісти
Тример Micro Touch SwitchBlade з 4 насадками
Тример Micro Touch SwitchBlade з 4 насадками