Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Турмаліновий зігріваючий пояс-корсет для спини Ziraki Lumbar brace NY-16

Код товару: 1002616

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Размірна сітка:
  S M L
Загальний розмір (см) 89x20 91x20 95x20
Розмір талії (см) до 75 до 80 до 85

 

Принцип дії турмалінового зігріваючого корсета для спини Ziraki Lumbar brace NY-16

Турмаліновий зігріваючий пояс-корсет для спини Ziraki Lumbar brace NY-16 - це корисний і дієвий прилад, який дозволяє прискорити кровообіг в зоні впливу. Аксесуар надає підтримку спині, так як має продуманий до дрібниць дизайн. Виконаний він з волокна еластичною структури і доповнений 5 пластинами зі сталі. Пояс оснащений двома ременями, що регулюються, і надійною застібкою-липучкою для фіксації. Його використовують в лікувальних цілях на попереку, ретельно закріпивши. Крім того, він не доставляє дискомфорту. Завдяки дихаючим тканинам тіло під ним не пітніє і не виникає ніяких неприємних відчуттів у вигляді свербежу. Турмалін, що розташований всередині пояса, являє собою камені, що мають властивість самостійно нагріватися при дотиках до тіла. Під час такого нагрівання утворюється електромагнітне поле, що покращує циркуляцію крові, обмін речовин, надає розслаблення м'язам, тим самим знімаючи з них втому і полегшуючи біль. Ще турмалін випромінює спектр інфрачервоних променів, що підсилюють процес мікроциркуляції в тканинах, прогрівають сегменти опорно-рухового апарату, відновлюють трофічні процеси в м'яких тканинах.

Кому буде корисний турмаліновий пояс Ziraki Lumbar brace NY-16

Виріб відмінно зігріває не тільки спину, але і боки, живіт. Його рекомендують використовувати не тільки після різного виду травм, але і після сильних фізичних навантажень. Зігріваючий пояс-корсет для спини з турмаліном Ziraki Lumbar brace NY-16 - вірний помічник у боротьбі з остеохондрозом. При цьому захворюванні його потрібно носити щодня протягом місяця по кілька годин на день (не більше 3 годин), і Ви відразу ж відчуєте, як покращується Ваше самопочуття. Через місяць необхідно зробити перерву на 30 днів, і потім використання аксесуара можна продовжити. Також даний пояс ефективний і при інших проблемах зі здоров'ям, таких як: спондилопатії, остеопороз, переломи, грижі, радикуліт. Корисний він і для профілактики цих захворювань, і для запобігання виникнення різних неврологічних розладів. Носити зігріваючий турмаліновий пояс необхідно поверх легкої майки або футболки, надівши його навколо тіла. Нагрівання виробу відбувається не відразу, а через 10-20 хвилин.

Придбати зігріваючий пояс-корсет для спини Ziraki Lumbar brace NY-16 за найнижчою ціною в Україні Ви можете в нашому інтернет-магазині.

 

Характеристики пояса з турмаліном Ziraki Lumbar brace NY-16:

  • Функціональне призначення пояса: підтримка, зігрівання;
  • Область фіксації: поперековий відділ;
  • Ступінь фіксації: регульована;
  • Вікова група: для дорослих;
  • Розміри в наявності: S, M, L;
  • Колір чорний;
  • Вага: 200 г.





Турмаліновий зігріваючий пояс-корсет для спини Ziraki Lumbar brace NY-16
Турмаліновий зігріваючий пояс-корсет для спини Ziraki Lumbar brace NY-16