Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Бактерицидна ультрафіолетова лампа UV-C 9W

Код товару: 1007926

Немає
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сучасний світ стрімко змінюється, а разом з ним і умови життя. До недавніх пір вважалося, що дезінфекція необхідна тільки в лікарнях та інших медичних установах. Але тривалий карантин і можливість захворіти короновірусною інфекцією внесли свої корективи.

Сьогодні бактерицидна лампа повинна бути в кожному домі

Купити бактерицидну лампу для будинку легко і просто. Використовують таке пристосування: в квартирах, приватних будинках, дитячих садах, школах та інших навчальних закладах, магазинах, офісах, нежитлових приміщеннях, кінотеатрах, поліклініках, лікарнях, інших об'єктах.

Для профілактики достатньо щоб лампа бактерицидна використовувалася хоча б один-два рази на тиждень. Вся процедура кварцування займе максимум 10-15 хвилин. Хоча в умовах карантину рекомендації дещо інші: бажано щоденне використання по 30-40 хвилин. Тут кожен вирішує сам.

Лампа ультрафіолетова медична для зручності може бути прикріплена до стіни, але і просто розмістити її на підлозі буде достатньо.
Купити бактерицидну лампу варто для знезараження повітря і різних поверхонь в закритих приміщеннях, дезінфекції питної води, стерилізації предметів побутового використання; обробки медичного обладнання.

В основі роботи ультрафіолетової бактерицидної лампи знаходиться вплив ультрафіолетових променів на різні мікроорганізми. Завдяки чому знищуються віруси, бактерії, цвіль, спори, дріжджі, грибки і простір стає абсолютно безпечним.

Лампа для дезінфекції приміщень ефективно працює тільки в поєднанні з вологим прибиранням, так як ультрафіолетові промені не проходять через шар пилу, а тому знищують тільки верхній шар мікроорганізмів.

Коли в приміщенні працює лампа кварцова бактерицидна, всередині не повинно бути людей і тварин, так як УФ промені негативно впливають на здоров'я. Мабуть, це єдиний мінус даного пристрою.

Для підтримки здоров'я і захисту від шкідливих мікроорганізмів краще потурбуватися про себе і купити кварцову лампу для дезінфекції.

 

Лампа ультрафіолетова бактерицидна, характеристики:

  • Тип лампи - газорозрядна, ультрафіолетова, знезаражуюча, відкритого типу
  • Клас УФ випромінювання - С
  • Потужність - 9W
  • Джерело живлення: мережа 220 V
  • Розміри:
    • Довжина корпусу лампи - 24 см
    • Діаметр - 2.5 см
    • Довжина мережевого шнура загальна - 110 см
  • Вага 150 г
  • Упаковка - картонна коробка





Бактерицидна ультрафіолетова лампа UV-C 9W
Бактерицидна ультрафіолетова лампа UV-C 9W