Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Ультразвукова пральна машинка Volcano Gold

Код товару: 1000245

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики Volcano Gold (Волкано Голд):

маса виробу - не більше 200 г;
напруга живлення - 220 ± 15%, частота 50 Гц;
споживана потужність - не більше 5 Вт;
основна звукова частота випромінювача - 7,2-8,0 кГц;
частота ультразвукових коливань - близько 28 кГц;
пре до 2 кг сухої білизни;
температура миючого розчину до 80 ° С
режим роботи - тривалий, без обмежень.

Ультразвуковий пристрій для прання та дезінфекції Волкано Голд «VOLCANO GOLD»

Зараз дуже багато різних засобів для прання та відбілювання виробів. Всі вони різні за складом, і за ціною. Але на жаль, не у всіх людей, є можливість купувати якісний товар, за високими цінами. Але з «VOLCANO GOLD» - дуже багато проблем легко вирішити. З «VOLCANO GOLD» можливе прання без кип'ятіння і без відбілювання, без додаткових пральних засобів по виведенню і видаленню плям, на дуже високому рівні. З «VOLCANO GOLD» прання можливе не тільки із самими звичайними миючими засобами, недорогими порошками, а й зі стружкою з господарського мила. Одним словом, «VOLCANO GOLD» вас здивує, і не розчарує.

Перевага «VOLCANO GOLD», ще й у тому, що вона економить електроенергію, а значить і бюджет вашої родини.

До того ж «VOLCANO GOLD» є екологічно чистим винаходом. «VOLCANO GOLD» пре вироби при температурі від 40 градусів до 80 градусів С. Більш того, ця марка машинки робить дезінфекцію виробів. Наприклад, якщо ви виперете, речі своїх улюблених тварин, підстилки і т.д., то вони будуть не тільки м'які на дотик продезінфіковані, а ще й будуть приємно пахнути. Це досягається завдяки ультразвуку, який дезінфікує і усуває всі наявні запахи.
Завдяки цьому приладу, ультразвуковій машинці «VOLCANO GOLD» ви видалите будь-які забруднення, з будь-якої поверхні. За допомогою цього приладу, наприклад можна помити люстри, посуд таких фірм, як «Zepter» і «Taper wear», кришталь. Махрові рушники, халати, простирадла, після прання стають дуже м'якими, об'ємними, з приємним ароматом.

Прилад «VOLCANO GOLD» підходить для прання дитячих речей, пелюшок, тому що він не тільки добре прополіскує вироби, дезінфікує, пом'якшує.

Також цей прилад підходить людям, які страждають різними алергіями. Так як прилад знезаражує, вбиває різні види грибків та інфекцій, то їм можна випрати від килимка біля дверей, підстилки тварини, до кімнатних капців.
Також цим приладом дезінфікують і миють всі види дитячих іграшок від брязкалець до м'яких, а також з гуми, пластику, пластмаси, причому будь-якого розміру та об'єму. Прилад «VOLCANO GOLD» - це чистота, дезінфекція, і м'якість ваших виробів.
 





Ультразвукова пральна машинка Volcano Gold
Ультразвукова пральна машинка Volcano Gold