Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ультразвуковий відлякувач комарів Ximeite MT-606E

Код товару: 1000747

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

З настанням тепла ми стикаємося з проблемою укусів комах. В даний час засоби захисту від них представлені в величезному асортименті: мазі, спреї, антимоскитні сітки, електричні мухобійки і т.д. Одним з найбільш ефективних і безпечних є ультразвуковий відлякувач комарів Ximeite MT-606E. Він діє безвідмовно і не приносить ніякої шкоди людині та навколишньому середовищу.

Як діє ультразвуковий відлякувач комарів

Принцип дії пристрою заснований на генеруванні сигналів певної частоти, які відлякують комах. Видавані приладом імпульси не вловимі людським вухом і абсолютно безпечні для здоров'я людей, але просто нестерпні для комах. Пристрій працює від електричної мережі 220В.
Прилад може працювати в двох режимах:

  • в режимі ультразвуку
  • в режимі імітації звуку польоту бабки.

Режим ультразвуку має можливість додаткового регулювання частоти.

Переваги використання ультразвукового відлякувача комарів

Відлякувач комарів набагато ефективніший, ніж будь-які інші засоби захисту.
По-перше, він повністю безпечний для людини, в тому числі і для маленьких дітей, так як для його роботи не використовуються ніякі хімічні засоби, як в мазях, кремах і спреях. Тобто, користуватися ним можуть навіть люди, які страждають алергією.
По-друге, одного приладу вистачає для захисту всієї родини. Площа його дії становить 30 квадратних метрів. Використовувати пристрій можна як усередині приміщення, так і на вулиці. Він може захистити вас під час вечірнього чаювання на терасі або в альтанці. Головне, мати в цьому місці доступ до електромережі.
По-третє, прилад не потребує будь-яких додатковив коштів, які необхідно постійно поповнювати (блоків з отрутою, платівки і т.д.). Витративши гроші на його покупку одного разу, вам більше не потрібно буде витрачати їх знову. Прилад буде служити вам протягом багатьох років.





Ультразвуковий відлякувач комарів Ximeite MT-606E
Ультразвуковий відлякувач комарів Ximeite MT-606E