Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Ультразвуковий масажер для чищення обличчя Pobling Color

Код товару: 1000751

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Несприятлива екологічна ситуація, головною проблемою якої є запиленість повітря, в першу чергу відбивається на нашому обличчі у вигляді забитих пір, чорних крапок і прищів. Тому шкіра потребує періодичної чистки.
Метод очищення кожна жінка підбирає індивідуально: деякі воліють проводити процедуру вдома, використовуючи натуральні продукти, інші - відвідувати професійні косметичні салони і використовувати хімічні пілінги і ультразвукові апарати.
Представлений на нашому сайті масажер для чищення обличчя сподобається всім жінкам, так як він одночасно ефективний, безпечний і недорогий. Апарат видаляє бруд з пір на обличчі за допомогою м'яких щіточок і одночасно проводить масаж обличчя і шиї, покращуючи кровообіг і обмін речовин в цих зонах, завдяки чому шкіра омолоджується і стає більш пружною і підтягнутою, зморшки стають менш помітними. Після проведення процедури зникають набряки, поліпшується колір і зовнішній вигляд шкіри.
Для кого підходить масажер для чищення обличчя
Щітка для чищення особи є дійсно універсальним засобом, так як підходить для жінок:

  • в будь-якому віці,
  • з будь-яким типом шкіри,
  • з будь-яким станом шкіри.

Спосіб застосування масажера для чищення обличчя

Щітка для чищення обличчя дуже проста у використанні. Перед проведенням процедури необхідно намочити щіточку. Видавити на долоню трохи засобу для вмивання та спінити його щіточкою, а потім почати масування шкіри. Ті, хто використовують гідрофільне масло, повинен спочатку нанести його на суху шкіру, почекати хвилину і після цього почати масування мокрою щіточкою.
Водити масажером по шкірі потрібно круговими рухами, не натискаючи на нього. Після процедури обполоснути шкіру теплою водою.

Ми протестували цей товар! Огляд можно подивитися за посиланням //sameto.com.ua/masazher-dlja-chischennja-oblichchja-pobling-pobling/a-90.html





Ультразвуковий масажер для чищення обличчя Pobling Color
Ультразвуковий масажер для чищення обличчя Pobling Color