Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Універсальний чохол на тримісний диван на резинці (синій з візерунком) 185-235 см

Код товару: 1007548

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Багато хто з нас стикався з тим, що старі меблі вже втратили свою колишню красу, але міняти їх зовсім не входить в плани сім'ї. Хтось не має на це матеріальних можливостей, а хтось просто не хоче, так як старий диван і раніше дарує відчуття комфорту і радує функціональністю. У таких випадках на допомогу прийдуть стильні чохли на диван, і один з них ми сьогодні вам представляємо.

Перед нами чохол на тримісний диван в синьому кольорі з красивим візерунком, який швидко перетворить зовнішній вигляд ваших старих меблів, зробивши їх красивими, акуратними, приховає неактуальний колір давньої оббивки, подряпини, плями, потертості і т.д.

Даний чохол на диван відрізняється низькою ціною і відмінною якістю. Виріб виконаний з довговічного, міцного, але в той же час приємного на дотик матеріалу. Склад тканини включає в себе поліестер і спандекс, тому даний чохол для дивана можна часто прати, і він збереже колишню форму.

Це не накидка на диван, яку потрібно щодня поправляти. Якщо єврочохол правильно зафіксовано на меблях, то навіть активні дитячі ігри не зможуть його потягнути. Це дуже важливо для кожної господині, адже диван завжди буде мати акуратний зовнішній вигляд і часто поправляти покривало не доведеться. Такий чохол на диван купити може кожна сім'я, так як він відрізняється доступною вартістю. До речі, він зовсім не вибагливий у догляді. Прати виріб можна в машинці. Більш того, від частих прань форма і колір чохла не зміняться, і будуть довго радувати вас своїм відмінним зовнішнім виглядом.

Ну а купити чохол на диван ви можете в нашому інтернет-магазині прямо зараз, навіть не виходячи з дому. Цей натяжний варіант вмить прикрасить вашу кімнату, наповнить її новими фарбами. Варто відзначити, що чохли на меблі є відмінним варіантом подарунка будь-якій жінці або молодій сім'ї. Ваші друзі, мама, бабуся або подруга оцінять такий презент гідно!

Еластична натяжна накидка на диван, характеристики:

  • Матеріал: 92% поліестер, 8% спандекс;
  • Розмір: підходить на диван довжиною (по спинці) від 185 см до 235 см;
  • Розмір наволочки: 45 х 45 см;
  • Вага: 850г.

Еластичний універсальний натяжний чохол на диван, комплектація:

  • Чохол;
  • Наволочка;
  • 10 допоміжних еластичних валиків (для фіксації чохла).





Універсальний чохол на тримісний диван на резинці (синій з візерунком) 185-235 см
Універсальний чохол на тримісний диван на резинці (синій з візерунком) 185-235 см