Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Універсальний прилад для догляду за ступнями ніг Pedi Spin Педі Спін

Код товару: 1000577
Опис

Краса і здоров'я ніг важливий елемент зовнішнього вигляду людини. Доглянуте волосся, обличчя і струнка фігура справлять менш сильне враження, якщо у вас грубі ступні ніг і п'яти. У наш час, люди, що стежать за своєю зовнішністю, ходять в спа- салони і витрачають великі гроші на догляд за ногами. Але не кожен може дозволити собі такі дорогі процедури. У цьому випадку на допомогу прийде прилад для догляду за стопами Pedi Spin.

Педі Спін це електронний прилад, призначений для догляду за шкірою ніг

Він вже давно користується великою популярністю в США. Використовуючи цей прилад, можна позбутися від сухості, огрубіння і тріщин на ступнях, п'ятах і пальцях ніг.

Якщо постійно використовувати Педі Спін, то можна не хвилюватися про зовнішній вигляд ваших ніжок. Особливо актуальні такі процедури влітку, коли починається пляжний сезон і стопи грубіють. Корисно і приємно походити босоніж по траві на дачі, але знову з'являються проблеми з шкірою ніг. Деякі люди навіть соромляться носити відкрите взуття, але в жарку погоду це просто необхідно. Процедури з Pedi Spin замінять дорогі відвідування спа- салонів і допоможуть позбутися не тільки від грубої шкіри, але навіть від мозолів. Купивши такий прилад, ви організуєте салон прямо вдома. При проведенні спа- процедур можна використовувати будь-який засіб для догляду за ногами.

Робота приладу для догляду за стопами Pedi Spin

Прилад Pedi Spin працює на двох швидкостях. Перша, повільна швидкість призначена для зняття сухої шкіри ступень. Друга, більш інтенсивна, для видалення мозолів. Прилад має дві насадки, що представляють собою круглі пластини - подушечки. Спочатку рекомендуємо використовувати поліруючу насадку, вона видалить огрубілу шкіру і мозолі. Потім скористайтеся шліфуючою насадкою, для того щоб зробити шкіру гладкою. Прилад не завдає шкідливих впливів і рекомендується навіть для чутливої шкіри.

При покупці приладу Pedi Spin додаються:

  • Насадка з поліровальною поверхнею;
  • Насадка з шліфувальною поверхнею;
  • Дванадцять запасних подушечок до насадок;
  • Щіточка для очищення насадок.

Зараз багато компаній продають товари для краси і здоров'я. Так для покупки приладів, тренажерів і косметичних засобів можна скористатися послугами компанії СамеТо. Тут ви знайдете широкий асортимент і гарну якість, запропонованих товарів.





Irina ( 2018-11-20 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Хотелось бы больше мощности конечно, но для домашнего использования подходит. Со своей задачей справился.
Відповісти
Віталій ( 2015-08-03 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Недоліки:
не чистить огрубілу шкіру ніг при дотику з шкірою зупиняється ,бо немає потужності.. коротше не раджу вам купувати гроші на вітер...

Переваги:
дешева ціна

Відповісти
Універсальний прилад для догляду за ступнями ніг Pedi Spin Педі Спін
Універсальний прилад для догляду за ступнями ніг Pedi Spin Педі Спін