Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

USB акваріум + органайзер, годинник, термометр

Код товару: 1000542

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики акваріума: 

  • матеріал: пластик; 
  • 24х14х10 розмір спільний з органайзером, 14х10х10 розмір акваріума 
  • функції: акваріум, лампа, годинник, будильник, календар, термометр, колонка, канцелярський органайзер на 2 відділення; 
  • акваріум: ємність, підігрів, підсвічування, фільтр, штучні водорості, камінці (100 гр.); 
  • живлення акваріума: USB; 
  • лампа: 6 світлодіодів; 
  • живлення лампи: USB; 
  • живлення годинника і колонки: батарея АА - 3 шт. (немає в комплекті).

Позитивний вплив робить на психіку людини акваріум з живими рибками. Душевний спокій і гармонію приносить просте спостереження за рибками в акваріумі. Креативний гаджет у вигляді акваріума - органайзера зовсім недавно з'явився на ринку.
Цей унікальний пристрій настільки багатофункціональний, що навіть неможливо підібрати визначення яке називає його одним словом.

Акваріум органайзер має невеликий акваріум об'ємом півтора літри.

Достатній для утримання двох -трьох рибок. Освітлення акваріума доповнено світлодіодною нічною лампою. Лампу денного світла можна використовувати як освітлення клавіатури в нічний час. Органайзер на передній панелі має вбудований годинник і колонку. Володаря такого акваріума порадує наявність шести різних мелодій звуків природи. Годинник має електронний дисплей показує не тільки час, але і дату і температуру навколишнього середовища. Наявність будильника ще одна додаткова функція.
Виконано USB акваріум з високоякісного, чорного пластику і металу. Комплект з штучних рослин і декоративних камінців доданий для оформлення акваріума. У акваріума є підігрів, фільтр для рециркуляції повітря і дві кольорові світлодіодні лампи для підсвічування. Живлення для насоса і підсвічування здійснюється за допомогою USB кабелю (йде в комплекті). Настільна лампа з шести світлодіодів і освітлення акваріума оснащені окремими вимикачами і функціонують незалежно один від одного. Органайзер розділений на дві секції для зберігання письмового приладдя. Колонки можна використовувати як аудіосистеми, якщо підключити їх до мобільного або іншого пристрою, що має відповідний аудіовихід. Робота колонки і годинника здійснюється від трьох пальчикових батарейок, які необхідно купувати окремо.

Наявність такого настільного органайзера акваріума здатне прикрасити будь-який письмовий стіл.

Споглядання рибок доповнене живими звуками природи дозволить зробити паузу в роботі і отримати позитивні емоціі.Таким шикарним подарунком можна привітати і дорослого і школяра. Цей чудовий настільний акваріум ви можете придбати в компанії СамеТо.

 





USB акваріум + органайзер, годинник, термометр
USB акваріум + органайзер, годинник, термометр