Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Стягуючий пояс для талії Beautiful під одяг (XL - 60-77 см.)

Код товару: 1001514
Опис

Характеристики:

  • Висота 20 см.
  • Довжина
    • L - 57 - 70 см.
    • XL - 60-77 см.
    • XXL - 63 - 86 см.
  • М'яка і еластична тканина.

Пропонуємо Вашій увазі унікальний стягуючий корсет «Beautiful», що допоможе кожній жінці мати досконалі і спокусливі форми. Завдяки такому чарівному виробу можна візуально скинути кілька зайвих кілограмів всього за кілька секунд, не докладаючи при цьому ніяких особливих зусиль.

Корсет «Beautiful» будь-яку фігуру перетворює в кращу сторону.

Він робить кожну дівчину граціозною, витонченою, стрункою і ефектною. Крім того, що виріб покращує зовнішність, він ще й має корисні лікувальні властивості. Так, корсет відмінно підтримує хребет у поперековому відділі, роблячи поставу рівною і красивою. А ще він ефективно позбавляє від жирових складок на талії і з боків при постійному використанні виробу. Корсет має зігріваючу дію, а відповідно - добре спалює підшкірний жировий прошарок, роблячи контури тіла більш гладкими, рівними і спокусливими.

За допомогою корсета «Beautiful» від грудей до стегон у Вас буде струнка фігура.

Також Ви забудете про відчуття втоми в області спини і про її напругу. Більш того, носити дуже зручно, адже він не помітний під одягом завдяки безшовній технології пошиття і надійно фіксується по фігурі, не скочуючись і не з'їжджаючи в найвідповідальніший момент. Корсет зроблений з тонкої, еластичної і м'якої тканини. Ширина виробу становить 20 см, а довжина 65-80 см. Річ добре переться і підходить для щоденного використання.

Якщо у Вас намічається важливий захід, і Ви хвилюєтеся про свій зовнішній вигляд, обов'язково придбайте стягуючий корсет «Beautiful», навіть не замислюючись. Ви відразу ж зможете самостійно переконатися в його перевагах, і гарантовано будете використовувати його регулярно. Тим більше, що дозволити здійснити дану покупку може собі практично кожна представниця прекрасної статі, адже крім чудово якості, корсет відрізняється ще й доступною вартістю.

 





Стягуючий пояс для талії Beautiful під одяг (XL - 60-77 см.)
Стягуючий пояс для талії Beautiful під одяг (XL - 60-77 см.)