Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Випрямляч для волосся Nova ТРС-8810 - електрична щітка випрямляч

Код товару: 1003788
Опис

Досягти ідеально рівних пасом з мінімальними витратами часу можна скориставшись гребінцем-випрямлячем. З його допомогою Ви не тільки вичешете волосся, але і випрямите свої локони.Пристрій прекрасно справляється з функціями звичайної масажної щітки та прасочки випрямляча. Новітня розробка на ринку засобів по догляду за волоссям допоможе Вам створити легкий і неповторний образ. Вам не доведеться витрачати багато часу для досконалої гладкості Ваших пасом - всього кілька хвилин і Ваша зачіска готова.

Безпека при розгладженні локонів з використанням випрямляча для волосся Nova ТРС-8810

Використовуючи щітку для волосся Ви можете не хвилюватися про те, що завдасте сильної шкоди Вашому волоссю. Спеціальне покриття дозволяє однаково прогріти всю довжину гребінця для уникнення перегріву пасом. Сам нагрівальний керамічний елемент захований в турмаліновому корпусі гребінця щоб, бува, не спалити волосся. Добре продумана конструкція випрямляча для волосся дозволить уникнути прямого контакту зі шкірою голови. Функція іонізації при випрямленні волосся забезпечить натуральний блиск і сяйво Вашим локонам.

Зручне використання щітки випрямляча – понад усе

Вся конструкція дуже добре продумана для забезпечення максимального комфорту при використанні утюжка для волосся. Невелика вага електричного гребінця і ергономічна ручка дозволять Вам насолоджуватися процесом вирівнювання не втомлюючись. Він не займає багато місця при зберіганні, його компактні розміри дозволяють не розлучатися з ним в подорожах. Ви зможете самі підібрати температурний режим, що підходить саме вашому типу волосся, використовуючи важіль механічного управління на ручці щітки-випрямляча для волосся.

Купити електричний гребінець для випрямлення волосся можна в нашому магазині за максимально комфортною ціною.

Характеристики щітки випрямляча для волосся:

  • Кількість режимів нагріву: 2
  • Тип: щітка випрямляч
  • Колір рожевий;
  • Розміри: довжина - 25 см; ширина - 6 см;
  • Потужність: 25W
  • Покриття нагрівального елементу: кераміка
  • Живлення: 100-240V 50 / 60Hz (від мережі)





Випрямляч для волосся Nova ТРС-8810 - електрична щітка випрямляч
Випрямляч для волосся Nova ТРС-8810 - електрична щітка випрямляч