Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Гелеві спа шкарпетки для педикюру Spa Gel Socks з олією жожоба

Код товару: 1002748

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кожна жінка знає, що краса і доглянутість ніг так само важливі, як і краса і доглянутість рук. М'які і гладкі ступні, без тріщин і шорсткої шкіри - це запорука не тільки краси ніг, але і їх здоров'я. Саме тому ми хочемо запропонувати Вашій увазі гелеві шкарпетки Spa Gel Socks, які допоможуть зробити Ваші ніжки доглянутими, ніжними, гладкими і м'якими.

Тепер Вам не обов'язково відвідувати майстра і робити педикюр в салоні, з гелевими шкарпетками Spa Gel Socks Ви досягнете того ж результату самостійно в домашніх умовах

Відтепер Ви зможете не тільки заощадити час, витрачений на похід в салон, але і гроші. Гелеві шкарпетки Spa Gel Socks призначені для тих дівчат, які цінують свій час і не витрачають його на салонні процедури. Так, на вигляд вони як звичні махрові шкарпетки в ніжно-рожевого забарвлення, але це далеко не так. Усередині в кожній шкарпетці є гелевий шар, завдяки якому Ваші ступні вмить наповняться поживними і зволожуючими оліями, наприклад, оливковою, жожоба, авокадо, олією виноградних кісточок та ін. Природне тепло ніг допомагає вивільнити всі корисні компоненти з цих масел і проникнути їм глибоко в шкіру .

Особливості використання зволожуючих шкарпеток Spa Gel Socks

Шкарпетки підійдуть кожній жінці без винятку, так як виготовлені вони в універсальному розмірі. Використовувати їх можна і взимку, і влітку. Ноги в них зовсім не пітніють. Ви можете надіти шкарпетки, займатися своїми домашніми справами, дивитися телевізор або читати книгу, а Spa Gel Socks подбають про стан шкіри Ваших ніг. Ви назавжди забудете, що таке сухість, лущення і мікротріщини на п'ятах. А ще гелеві шкарпетки Spa Gel Socks покращують не тільки стан шкіри, але і дарують хороше самопочуття. Вони здатні зняти втому після складного робочого дня, тому що покращують кровообіг, прискорюють метаболізм.

Купити гелеві шкарпетки Spa Gel Socks недорого Ви можете в нашому інтернет-магазині. Оцініть переваги даного аксесуара особисто, і Ви гарантовано залишитеся задоволені таким корисним придбанням.

Догляд за виробом:

Якщо це необхідно, Ви можете випрати вручну силіконові шкарпетки застосовуючи холодну воду і м'які миючі засоби. Сушити віддалік від нагрівальних приладів і прямих сонячних променів. Посипте тальком внутрішню сторону шкарпеток після повного їх висихання. У перервах між використаннями зберігати розправленими, в горизонтальному положенні. Та не видаляти внутрішній гелевий шар.

Протипоказання:

  • Діабет.
  • Погана циркуляції крові.
  • Відкриті рани або ушкоджені ділянки шкіри.
  • Псоріаз або екзема. Потрібна консультація лікаря перед використанням цих шкарпеток.

Навяні кольори шкарпеток для пілінгу радимо уточнювати у оператора нашого контакт-центру.

Гелеві шкарпетки для педикюру, характеристики:

  • Склад зовнішнього шару: бавовна, поліестер, спандекс.
  • Склад внутрішньої гелевою основи: термопластичний гель, масло кісточок винограду, оливкова олія, олія жожоба, вітамін Е;
  • Розмір: універсальний (мінімальна довжина стопи - 20 см, розтягується до 28 см.)

Зволожуючі шкарпетки гелеві, комплектація:

  • Шкарпетки косметичні (пара);
  • Картонна пакувальна коробка.

Шкарпетки гелеві, відео:

(упаковка товару може відрізнятись від представленої на відео)





Гелеві спа шкарпетки для педикюру Spa Gel Socks з олією жожоба
Гелеві спа шкарпетки для педикюру Spa Gel Socks з олією жожоба