Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Вакуумна система для зберігання продуктів і консервації банок

Код товару: 1002141

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Вакуумна система консервування та зберігання продуктів - це знахідка для кожної господині

З її допомогою можна не тільки консервувати улюблені огірочки або помідорчики, але і вирішити раз і назавжди проблему зберігання сипучих і сухих продуктів харчування, так як крупи, суміші, сухофрукти. Багато жінок роблять власноруч заготівлі овочів і фруктів на зиму у вигляді консервації, так ось з вакуумною системою цей процес стане набагато простіше. Більш того, з її використанням всі продукти зберігають свої корисні речовини, адже при консервації в даному випадку не потрібно використовувати теплову обробку.

Як же відбувається процес консервування з набором вакуумного зберігання продуктів?

Легко і просто! Вам всього лише необхідно помістити овочі або фрукти в банку, потім закрити її кришкою і завдяки спеціальному приладу викачати з неї все повітря. Таким чином, всередині утворюється вакуум, а, значить, продукти чудово зберігаються і не потребують термічної обробки, при якій втрачаються майже всі корисні вітаміни. До речі, дана система дуже сподобається початківцям-господарочкам, які до цього не займалися консервацією, тому що їм не варто турбуватися про те, що вони зіпсують смак продуктів чи неправильно закатають банку.

Багатофункціональна і зручна система для консервації банок

Дану систему можна використовувати не тільки для заготовок на зиму, а й для зберігання круп, сухофруктів та інших харчових сумішей. Всі ми знаємо, що в них можуть завестися шкідники, або ж вони можуть під впливом кімнатної вологи втратити свої властивості і зіпсуються. Так ось, ця система позбавить Вас від подібних неприємностей. Більш того, вакуумна система підходить для банок будь-якого типу, головне щоб їх горлечко мало стандартний діаметр 8.2 см.

Купуйте вакуумну систему для консервування і зберігання продуктів для особистого користування, на подарунок коханій мамі, свекрусі або подрузі. Вона обов'язково повинна бути на кухні кожної жінки!

Вакуумна система для консервації, комплектація:

  • 1 насос;
  • 9 кришок (по 3 червоних, жовтих і зелених);
  • інструкція (на звороті) російською мовою.





Валентина ( 2018-11-12 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Спасибо за чудо способ хранения сухофруктов . Быстро доставили.
Відповісти
Вакуумна система для зберігання продуктів і консервації банок
Вакуумна система для зберігання продуктів і консервації банок