Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Вакуумні мішки для зберігання одягу 80х60

Код товару: 1000119

В наявності
Гарантія: 0 міс.

Ціна: 97 грн 88 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Матеріал товару (основний): Поліетилен
Ширина: 60 см.
Довжина: 80 см.
Одиниця виміру: шт.
Тип пакування: Поліетиленова упаковка
Опис

Якщо у Вас гостро стоїть питання про те, як і де, зберігати речі, найкращою відповіддю стануть вакуумні мішки для зберігання речей!

З кожним разом речей стає все більше і більше, і це нормально, адже вони - справа наживна. Але при черговому прибиранні Ви помічаєте, що новий комплект постільної білизни вже не поміщається на полицю, а ще ж кудись треба скласти пухову зимову ковдру, дюжину сорочок чоловіка, светри і ще безліч потрібних дрібниць! Все це займає так багато місця на полицях шафи і вішалках, що скоро Ваша квартира стане схожа на китайський ринок. Що ж, якщо варіант «викинути» Вам не підходить, радимо скористатися вакуумними мішками для зберігання речей! Вони дозволять Вам упакувати одяг, постільну білизну, ковдри та подушки максимально компактно і зручно.

Як використовувати вакуумні мішки для зберігання речей?

Перш ніж запаковувати одяг, його потрібно попрати і висушити, і коли через певний час Ви дістанете одяг з мішка, він все ще буде зберігати аромат свіжості. Упакуйте чисті і сухі речі в вакуумний мішок і застебніть замок, таким чином, мішок буде герметично закритий.

Попередження: речі повинні вільно лежати в мішку, не набивайте його щільно.

Вакуумні пакети оснащені одностороннім клапаном, який служить для підключення пилососа. Підключіть пилосос і відкачайте повітря з мішка. Пилосос викачує все повітря, що знаходиться в пакеті і всередині створюється вакуум.

Завдяки вакуумним мішкам для зберігання речей і одягу, Ви вбережете їх від молі, вицвітання, пилу та запахів. А користуватися вакуумними пакетами можна неодноразово!

Увага! Колір Zip lock та клапану можуть бути інших кольорів та відтінків. Не вибираються з огляду на те, що не впливають на функції самого товару.

 





Марфа ( 2019-07-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Товаром доволен, теперь в шкафу появилось больше места
Відповісти
Даринка ( 2019-05-07 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Для одежі дуже зручна штука, для переізду саме то.

Відповісти
Людмила ( 2019-01-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Покупая там товар, была и есть уверенность в том что не обманут. Поэтому я полностью довольна предоставленными услугами. Хороший а главное, удобный магазин. Рекомендую всем это интернет-сайт!
Відповісти

У комплекті дешевше!
Вакуумні мішки для зберігання одягу 80х60
Вакуумні мішки для зберігання одягу 80х60         97 грн 88 грн