Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Апарат для вакуумного чищення обличчя від чорних крапок Spot Cleaner

Код товару: 1002556
Опис

Кожна жінка мріє про ідеальну шкіру. На жаль, чорні точки, забиті пори - це проблеми, які зустрічаються досить часто у представниць слабкої статі. Доводиться виділяти час на відвідування косметолога, щоб позбутися від них. Але сьогодні ми розповімо Вам про чудесний прилад, який стане вірним помічником для кожної дівчини в домашніх умовах. Тепер Вам не доведеться витрачати гроші і час на похід до косметолога, адже досягти чистої, ніжної шкіри без чорних пор легко і просто з вакуумним очищувачем Pore Cleaner!

Вакуумний очищувач пор Pore Cleaner позитивно впливає на Вашу шкіру

В процесі вакуумної чистки відбувається моментальне очищення шкіри від чорних крапок, прищів або вугрів. Прилад Pore Cleaner діє на такі забруднення як магніт. Крім того, завдяки даному очищувачу відбувається поліпшення кровообігу в дермі, очищення пор, відлущування відмерлих клітин верхніх шарів шкіри, нормалізуються обмінні процеси, активізується вироблення колагену в клітинах, виводяться токсини. Все це покращує шкіру, вона стає гладкою, рівною і шовковистою. І це важливо не тільки з естетичної точки зору, тобто для краси, а й для здоров'я, тому що наша шкіра - це природний захисний бар'єр всіх внутрішніх тканин.

Принцип роботи та особливості використання очищувача пор Pore Cleaner

Давайте розглянемо дію даного очищувача більш детально. Людський шкірний покрив оберігають від пересихання сальні залози, що виділяють вологу і розташовані практично скрізь. Епідерміс виводить зайву рідину з організму і тому його потрібно регулярно очищати. Якщо пори епідермісу будуть забиті, зайва рідина, що виділяється сальними залозами, не зможе випаруватися. В результаті вона залишається в порах, перетворюючись в чорні цятки і прищі. Щоб уникнути їх утворення, жінці необхідно регулярно відвідувати косметолога або купити вакуумний прилад Spot Cleaner. Іонізатор можна використовувати щодня, він не травмує шкірний покрив і в той же час ефективно очищає його від зайвого шкірного сала або інших забруднень. Принцип роботи Spot Cleaner нагадує дію пилососа. Його необхідно прикласти до проблемних ділянок, і він видалить всю бруд з пор, всмоктуючи їх в себе. Даний процес абсолютно безболісний, навпаки навіть приємний, в порівнянні з механічними маніпуляціями під час чистки у косметолога.

Як Ви вже переконалися, Spot Cleaner - це вакуумний очищувач, який обов'язково повинна мати в своїй косметичці кожна жінка!

Комплектація очищувача пор:

  • Ваккумний очищувач - корпус виконаний з міцного високоякісного пластику.
  • Працює від 1 батарейки АА.
  • Пластикова насадка - виготовлена з високоякісного гіпоаллегрненного пластика.

Протипоказання при використанні Спот Клинер

  • Запальні процеси шкіри в гострому періоді;
  • Проблеми зі згортанням крові;
  • Купероз, злоякісні пухлинні процеси дерми.





Кузя61 ( 2019-02-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Обслуживание в магазине быстрое, профессиональное и внимательное.
Відповісти
Нина ( 2019-02-20 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ -1 ↑
Коментар:
Дешево и чистота на лице , рекомендую
Відповісти
Анна ( 2019-01-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Отправили моментально без каких-либо проблем.
Відповісти

Апарат для вакуумного чищення обличчя від чорних крапок Spot Cleaner
Апарат для вакуумного чищення обличчя від чорних крапок Spot Cleaner