Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Радіоприймачі Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Фарборозпилювачі Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Пневматичний вантуз для ванни і раковини - пневмовантуз PaoPaoTong

Код товару: 1007575

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кожен з нас, хоч раз у житті стикався з засміченням труб під раковиною або у ванній. Тому такий інструмент як вантуз повинен бути в будь-якому будинку. І сьогодні ми хочемо запропонувати вам вантуз купити в нашому інтернет-магазині, але це не звичайний варіант, а поліпшений - пневматичний вантуз PaoPaoTong.

Пневматичний вантуз для ванни і раковини - пневмовантуз PaoPaoTong полегшить проблему засмічення каналізації за лічені хвилини

Ви, напевно, знаєте, що використання вантуза - процес не дуже приємний. Доводиться прикладати багато зусиль, щоб позбутися від засмічення труби. А ось пневматичний варіант всю роботу зробить сам. Він зручно, ефективно і швидко впорається з будь-яким засміченням. Як же він працює? У чому відмінність даного вантуза від інших?

У цьому пристрої розташований спеціальний поршень, за допомогою якого в робочому циліндрі підвищується тиск. Для цього вам просто треба накачати в нього повітря. Потім вже готовий вантуз необхідно вставити в стік, що засмітився, і натиснути на курок. Під час цього повітря під тиском пробиває засмічення, подібно пострілу пістолета.

Це вантуз ціна на який вас приємно порадує своєю доступністю. До речі, незважаючи на невисоку ціну, перед нами якісний прилад. Наприклад, корпус вантуза - це ударостойкий пластик, всі деталі міцні та довговічні. У комплекті є чотири різних насадки, з яких вам необхідно буде вибрати ту, що найкраще підійде для горловини стоку, що засмітився. З них є дві насадки по 11 см - пряма і Г-подібна, а також насадки 5 см і 6 см в діаметрі.

Даний пневмовантуз є універсальним, він підходить і для чавунних труб, і для труб з ПВХ або PPR.

А ось використовувати для гумових і пластикових шлангів його не можна. Інструмент справляється із засміченням різного походження, він ефективно видаляє пробки з волосся, залишків овочів і навіть засмічення у вигляді дрібних предметів, які випадково потрапили до водостічної труби. Як бачите, купити вантуз PaoPaoTong повинен кожен господар. Вага виробу становить всього 350 грам, тобто він навіть легший, ніж інші аналоги. Використовувати його можна і як вантуз для раковини, і як вантуз для ванної, і навіть як вантуз для унітазу купити його теж можливо.

Як правило, коли відбувається засмічення зливної труби в квартирі, найбільше страждають від цього самотні жінки. Адже їм тоді треба кликати на допомогу сусіда, друга або фахівця-сантехніка. Але з PaoPaoTong будь-яка тендітна дівчина зможе усунути засмічення за кілька хвилин без застосування сили. До речі, не варто хвилюватися, що пневмовантуз дуже потужний і може пошкодити трубу, це не так. Цей виріб діє безпосередньо на зону засмічення і не завдає шкоди трубі або раковині. Вантуз вакуумний, тому головна його задача - за допомогою створення вакууму позбутися пробки в зливі в вигляді сміття різного походження. Варто відзначити, що тверді матеріали, а також засмічення з будівельного цементу даному вантузу, як і будь-якому іншому, не під силу. В даному випадку дійсно доведеться звернутися за допомогою до фахівця. Але подібного роду засмічення трапляються вкрай рідко через необережність працівників під час ремонтних робіт, в основному ж в побуті ми стикаємося з харчовими засміченнями. А для вирішення цих проблем краще, ніж PaoPaoTong, помічника вам не знайти.

Оформлюйте замовлення в нашому інтернет-магазині прямо сьогодні, і ми доставимо цей прилад в будь-який куточок України найзручнішою для вас транспортною службою доставки. З першого використання ви особисто переконаєтеся в якості і перевагах даного пневмовантуза в порівнянні з іншими варіантами.

Пневмовантуз, характеристики:

  • Тип приладу: вантуз пневматичний
  • Призначення: прочищення зливних труб
  • Матеріал: ABS пластик
  • Розміри робочого циліндра:
    • довжина 16 см
    • діаметр 7 см
  • Насадки (4 шт) діаметр:
    • 11 см (пряма)
    • 11 см ("Г" подібна)
    • 6 см
    • 5 см
  • Довжина поршневого циліндра (рукояті): 18 см
  • Вага: 350 г

Вантуз Ваккумний, комплектація:

  • Пневмовантуз
  • Набір насадок (4 шт)
  • Інструкція (англ. мова)
  • Картонна коробка





Пневматичний вантуз для ванни і раковини - пневмовантуз PaoPaoTong
Пневматичний вантуз для ванни і раковини - пневмовантуз PaoPaoTong