Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Вібромагнітний пояс Pangao Waist Belt PG-2001 з міні комп'ютером

Код товару: 1000294

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо ви прагнете підтримувати ваше тіло у формі і хочете позбутися целюліту, антицелюлітний пояс Pangao Waist Belt PG-2001 B3 для вас - справжня знахідка.

Він не тільки активно бореться з целюлітом, а й піклується про здоров'я вашого організму.
Основою дії масажного пояса Pangao Waist Belt PG-2001 B3 є вплив вібраційних кульок, що знаходяться всередині апарату. Це дозволяє не тільки позбавлятися від целюліту, але і отримувати масаж, який сприятливо позначається на здоров'ї вашого організму. Застосовувати пояс можна залежно від проблемних зон. Пояс закріплюється на животі, попереку, стегнах або шиї. Особливо корисний Пангало для масажу хребта.

На закріпленій поверхні масажер починає активну роботу, розминаючи суглоби і спалюючи жирові відкладення в обраному місці, так само поліпшується кровообіг і обмін речовин. Такий вібромасаж допоможе вам розслабитися після робочого дня. Особливо корисний пояс для людей, котрі часто скаржаться на болі в суглобах та попереку. Пов'язано це з тим, що Pangao Waist Belt PG-2001 B3 здатний виробляти імпульси, проникаючі в проблемну для вас зону, виробляючи знеболюючий ефект і, природно, сприяє схудненню.

Застосовувати пояс Пангао при бажанні можна хоч кожен день, але не більше 30 хвилин на день.

Пояс підходить для людей практично з будь-якою комплекцією. Його довжина регулюється по вашій фігурі і розрахована на людей з великою комплекцією. Управління поясом дуже легке, завдяки спеціально вмонтованому в пояс комп'ютеру. Ви можете вибрати 1 з 6 режимів, відповідний для вас. Так само можна виставляти час і при бажанні зупинити або вимкнути роботу пояса.

Пояс рекомендований людям, страждаючим від надмірної ваги, а так само тим, хто веде малорухливий спосіб життя. Якщо вас мучать артрити, остеохондроз, радикуліт або болі в м'язах і суглобах, пояс Pangao Waist Belt PG-2001 B3 відмінне рішення для вас. Придбайте його для себе або своїх близьких і переконайтеся самі в його ефективності!
 





Вібромагнітний пояс Pangao Waist Belt PG-2001 з міні комп'ютером
Вібромагнітний пояс Pangao Waist Belt PG-2001 з міні комп'ютером