Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Вібромасажний магнітний пояс Waist Belt Pangao 2001 А3 3 в 1

Код товару: 1001328

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Маючи під рукою пояс Pangao Waist Belt, що діє за принципом магнітного вібромасажу, дуже легко можна домогтися революційних темпів при схудненні.

Під впливом пояса Pangao, відгуки про який говорять самі за себе, ви не тільки ефективно і буквально на очах втрачаєте зайву вагу, але і втрачаєте її без шкоди для свого організму. Пояс вайс белт впливає дуже м'яко і саме на жирові клітини, але при цьому його позитивний вплив поширюється на весь організм. Під час його використання:
• зникає біль у спині;
• лікується остеохондроз;
• поліпшується приплив крові в тканини;
• обмін речовин нормалізується або прискорюється;
• живиться шкіра, змінюється її колір і структура, вона виглядає здоровішою;
• зміцнюється черевний прес і м'язи спини, які з ним пов'язані.

Магнітний пояс Pangao Вайст Белт є типовим засобом для домашнього використання і щоб худнути, вам не потрібно витрачати час і гроші.

Достатньо одного разу придбати пояс і просто носити його тоді, коли саме вам зручно. Більше немає потреби в виснажливих фізичних навантаженнях в тренажерному залі.
Під впливом магнітних хвиль жирові клітини не просто дуже швидко руйнуються, але ще і виводяться з тіла природним шляхом. Пояс вайст белт впливає вібраційним масажем, який проникає в тканини через шкіру на глибину до 7 см, а значить, руйнує навіть найглибші шари жирових клітин. Також в своїй конструкції пояс вайс белт містить магніти, які регулюють співвідношення позитивної та негативної енергії в тілі, саме тому при такій гармонії вага зникає дуже і дуже швидко, не залишаючи ніяких побічних явищ, тільки красиву шкіру і підтягнуті м'язи. А головне, що тепер можна худнути одночасно, адже тільки зараз пояс вайст белт комплектується ще двома додатковими вібропоясами меншого діаметру для рук і ніг.





Lera ( 2016-04-20 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
приобрела и не пожалела, при регулярном использовании действительно эффективный!

Відповісти
Вібромасажний магнітний пояс Waist Belt Pangao 2001 А3 3 в 1
Вібромасажний магнітний пояс Waist Belt Pangao 2001 А3 3 в 1