Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Радіоприймачі Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Фарборозпилювачі Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Віжки-ходунки дитячі 1000929

Код товару: 1000929

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Перші кроки - дуже важливий момент у житті маленької людини. Коли малюк тільки починає ходити, вкрай важливо забезпечити йому необхідну підтримку, адже якщо він впаде і боляче вдариться, то може злякатися і надовго припинити свої спроби пересуватися самостійно, а це може негативно вплинути на його розвиток в цілому. Тому, як тільки ви помітите, що малюк намагається стати на ніжки самостійно і зробити перший крок, потрібно відразу спеціальні ходунки купити і підтримати дитину в його починаннях.

Чому слід використовувати ходунки для дитини

Поводок для дитини - це оптимальний варіант підтримки малюка в момент, коли він вчиться пересуватися сам. Адже підтримуючи його під пахви, за талію, або тримаючи за ручки, ми практично повністю звільняємо малюка від необхідності утримувати рівновагу і тим самим гальмуємо процес розвитку вестибулярного апарату. Якщо ж не підтримувати малюка зовсім, він може боятися і навіть не робити спроб ходити або залишити їх після першої невдачі. А ходунки для малюків дають маленькій людині можливість рухатися абсолютно самостійно і в той же час страхують від падіння.
Для батьків ходунки дитячі - це просто порятунок! Їх використання звільняє від необхідності низько нагинатися і захищає спину від перенапруги.
Пропоновані вироби можуть стати в нагоді і після того, як ваше чадо навчиться не тільки ходити, але і бігати. Попереду ще процес навчання катанню на велосипеді, роликах, ковзанах. І ось тут-то вам доведеться діставати віжки знову.

Особливості конструкції ходунків для дитини

Віжки для дитини мають дуже просту конструкцію:

  • м'яка поролонова основа, обтягнута штучною замшею,
  • міцні матерчаті ремені-ручки.

Основа виконана у вигляді довгого циліндра. Його необхідно помістити під груди малюка і зафіксувати на спинці за допомогою спеціальної застібки. Таким чином, навколо його тіла утворюється м'яке коло, в якому малюк буде як би «підвішений».





Марго ( 2016-06-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Удобные и мягкие. С ними ребенку ничего не давит! и маме очень удобно водить. По качеству претензий нет!

Відповісти
Віжки-ходунки дитячі 1000929
Віжки-ходунки дитячі 1000929