Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Водонепроникний чохол для мобільного телефону WaterProof Bag (малиновий)

Код товару: 1001534

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Матеріал: ПВХ.
  • Розмір: 17 х 10 см.
  • Вбереже Ваші речі на глибині до 2-х метрів.
  • Колір:
    • колір пластику - блакитний, колір основи - прозорий
    • колір пластика - чорний, колір основи - синій
    • колір пластику - рожевий, колір основи - прозорий
    • колір пластика - чорний, колір основи - прозорий
    • колір пластика - чорний, колір основи - помаранчевий.

Сьогодні кожен власник мобільного телефону завжди і всюди бере його з собою, щоб 24 години на добу залишатися на зв'язку. Але дуже часто умови нашої роботи або відпочинку абсолютно не підходять для повноцінної експлуатації даного девайса. Наприклад, на рибалці, біля басейну, та й просто у ванній телефон може впасти в воду, і його функціональні можливості зіпсуються, тобто Вам доведеться купувати новий апарат.

Щоб цього не сталося, рекомендуємо Вам звернути увагу на водонепроникний чохол WaterProof Bag (17 х 10 см) для мобільного телефону.

Даний чохол відрізняється від звичайних аксесуарів для телефону тим, що характеризується високим ступенем захисту. У ньому девайс можна повністю занурювати в воду, і при цьому апарат і його функції абсолютно не постраждають. WaterProof Bag стане ідеальним варіантом подарунка для любителя активного відпочинку, адже разом з ним можна не переживати про пошкодження мобільного телефону і брати його з собою всюди. Крім того, цей захисний чохол є універсальним, він підходить для всіх смартфонів, навіть для Iphone. А ще він дозволяє використовувати телефон одразу після купання, адже якщо апарат знаходиться в ньому, натискати на кнопки можна навіть мокрими руками.

Чохол має надійний замок, завдяки якому вода не просочується всередину. Для розміщення мобільного телефону Вам необхідно всього лише відкрити аксесуар, помістити девайс і закрити його. У такому чохлі мобільний апарат може перебувати у воді досить тривалий час. Виконано аксесуар їх міцної плівки ПВХ і має ще цілий ряд переваг. Наприклад, компактні розміри дозволяють носити мобільний телефон з собою всюди, яскравий дизайн подобається практично кожному, а ще в нього можна заховати не лише апарат, а й важливі документи - права або паспорт.

Захистіть свій смартфон з допомогою чохла WaterProof Bag, і йому будуть не страшні ні падіння в воду і пісок, ні потрапляння під дощ, ні перебування в басейні.





Водонепроникний чохол для мобільного телефону WaterProof Bag (малиновий)
Водонепроникний чохол для мобільного телефону WaterProof Bag (малиновий)