Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Водостійкий корейський Тінт для губ Romantic Bear WOW

Код товару: 1002434

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

З кожним роком індустрія краси набирає просто запаморочливі обороти. Не стоїть на місці і промисловість виготовлення косметики, парфумерії та іншого, що допомагає красі підкорювати світ. Одним з таких винаходів є тінт для губ. Він уже завоював увагу і місце в косметичці у багатьох модниць. Але дехто, можливо, з ним ще не знайомий.

Тінт - це засіб для створення стійкого напівпрозорого кольору губ. Але це не губна помада, і не блиск. Тінт неначе забарвлює шкіру. Саме тому Ви можете весь день бути спокійні за макіяж Ваших губ. Звичайні губні помади можуть скочуватися, стиратися, розмазуватися, залишатися на одязі і при поцілунку залишатися на чужих щоках або губах. З тінтом Romantic Bear WOW такого не станеться. Всього пару хвилин нанесення і Ви застраховані від таких незручностей.

Принцип користування тінтом Romantic Bear WOW

Найпоширенішим, особливо в Кореї, де тінти є дуже пополярними, є тінт-плівка. Принцип використання досить простий. На подушечку пальців рук видавлюється невелику кількість засобу і рухами наноситься на, попередньо підживлені кремом або гігієнічною помадою, губи. Далі засіб акуратно і швидко розтушовують. Після декількох хвилин, коли тінт на губах підсох і утворив плівку, він акуратно знімається. І вуаля! Стійкий макіяж для губ готовий! Для додання об'ємності або мерехтіння, можна поверх закріпленого кольору нанести блиск для губ.

Колірна палітра та склад

В асортименті Romantic Bear WOW є шість найпопулярніших квітів Тінта на будь-який смак:

  • Персик - Lovely Peach
  • Вишня - Cherry Red
  • Кавун - Watermelon
  • Малина - Rose Pink
  • Апельсин - Sweet Orange
  • Полуниця - Sexy Red

Потрібно лише підібрати потрібний колір під образ та одяг, і Ваші губи будуть завжди бездоганні. Тінт не тільки дарує дивовижний колір, а й піклується про губи. До складу засобу входять маса корисних для шкіри компонентів: масло ши, витяжка з ягід брусниці, D-пантенол, екстракт алое, колаген, масло кокоса, вітамін Е та інші.





Водостійкий корейський Тінт для губ Romantic Bear WOW
Водостійкий корейський Тінт для губ Romantic Bear WOW