Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Чарівні бігуді Magic Leverag 35-55 см. на довге волосся

Код товару: 1000667

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Волосся, завите в пружні локони, прикрашає будь-яку дівчину і жінку. Вони роблять образ зворушливим і романтичним. Але завивка забирає досить багато часу, оскільки доводиться накручувати кожне пасмо на основу бігуді, а потім фіксувати, намагаючись при цьому не зачепити і випадково не зняти вже пасма. Але якщо купити бігуді Magic Leverag Меджик Леверадж можна завити все волосся буквально за кілька хвилин. 

Спосіб застосування бігуді Magic Leverag 

Використовуються бігуді Меджик Леверадж дуже просто: 

  • Чисте вологе волосся потрібно промокнути рушником і ретельно розчесати. 
  • Протягнути гачок крізь порожнину в бігуді. 
  • Відокремити одне пасмо. 
  • Підчепити гачком пасмо біля основи і протягнути його крізь порожнину. 

Після того як ви відпустите пасмо, воно сама згорнеться спіралькою, адже бігуді Magic Leverag зроблені з пластичного нейлону і за структурою нагадують пружину, яку можна розтягнути в площину, але після того як відпустиш, вона знову згорнеться в спіраль. 
Коли всі пасма накручені, їх можна просушити феном або почекати поки вони висохнуть природним способом. В них можна навіть лягти спати. Так як спіральки зроблені з м'якого матеріалу, ви не відчуєте абсолютно ніякого дискомфорту під час сну. 
Після повного висихання, нейлонові спіральки потрібно просто зняти з пасма. Вони абсолютно гладкі, тому не ушкоджують структуру волоса. Пружні, завиті спіралями локони, тримаються близько 8 годин. Можна закріпити зачіску, використовуючи спеціальні засоби: до завивки нанести на волосся мус або гель, а після зняття спіральок скропити локони фіксуючим лаком. 

Бігуді Magic Leverag замінять перукарський салон 

Маючи вдома довгі бігуді Magic Leverag, вам не доведеться витрачатися на відвідування перукарні для того щоб створити святкову зачіску для важливого заходу. Ви зможете самі змоделювати її і це не займе багато зусиль і часу.





Чарівні бігуді Magic Leverag 35-55 см. на довге волосся
Чарівні бігуді Magic Leverag 35-55 см. на довге волосся