Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Вирощування помідорів вдома - Upside Down Tomato Planter

Код товару: 1000336

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Upside Down Tomato Planter є революцією у вирощуванні плодових культур.

Вирощування овочів тепер стане абсолютно легким і доступним у будь-якому місці. Бур'яни і важка фізична праця на городі забудуться, а вирощування овочів стане улюбленим заняттям.

Upside Down Tomato Planter - це пристосування за допомогою якого дозрівання помідорів, і не тільки, відбувається догори ногами.
Такий спосіб дійсно є не тільки працюючим, але і ефективним.

Здійснення цього принципу стає можливим при посадці розсади в пристосування вниз головою. Тим самим вдається домогтися найкращих умов для зростання: сила тяжіння буде діяти на воду та інші речовини, змушуючи їх проникати безпосередньо до плодів. У результаті овочі будуть не тільки швидше дозрівати, а й стануть надзвичайно соковитими і смачними.

Матеріал виготовлення досить еластичний, а сам Upside Down Tomato Planter зроблений у формі циліндра.

Позаду циліндра є гачок, за допомогою якого він може розміщуватися в будь-якому зручному місці. Також це пристрій забезпечений невеликою ємністю для наповнення водою, яка в подальшому проникає в рослину. Дно пристрою обладнано отвором, через який будуть виростати овочі. Сам процес виглядає наступним чином: пророщена рослина поміщається в отвір таким чином, щоб вона була спрямована вниз; пристосування наповнюється грунтом і поміщається в місці з достатнім освітленням. Полив проводиться у міру потреби.

Переваги Upside Down Tomato Planter полягають в наступному: овочі, вирощені цим способом, відрізняються дивним свіжим смаком. Крім цього відпадає необхідність у додаткових зусиллях, що витрачаються на боротьбу з бур'янами і різними паразитами, здатних завдати шкоди рослині; такий метод заощаджує час і простір, так як він не вимагає фізичної роботи, що проробляється на грядці, та й сам город стає не потрібен.

Upside Down Tomato Planter стає гарантією багатства і відмінного смаку плодів, вирощених за цією системою.





Вирощування помідорів вдома - Upside Down Tomato Planter
Вирощування помідорів вдома - Upside Down Tomato Planter