Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Спіральна сенсорна запальничка Marlboro (Art 113) - електронна запальничка

Код товару: 1007493
Опис

Революційна новинка сенсорна запальничка може по праву називатися улюбленицею покупців. Принципово новий підхід до технології розпалювання робить незамінним цей пристрій не тільки для курців, але й усіх активних людей. Принцип роботи подібної речі полягає в створенні потужного імпульсного розряду між паралельно розташованими контактами, який можна порівняти з кульовою блискавкою. Його вистачить для розпалювання практично будь-якого матеріалу, не кажучи про тютюнову продукцію. Сучасна акумуляторна запальничка з написом Мальборо на корпусі не вимагає заправки газом або будь-якими горючими рідинами. Цей фактор говорить про універсальність приладу. Девайс буде відмінним подарунком не тільки для друзів. Ефектну електронну запальничку купити у нас можна в будь-який час.

Брендова usb запальничка спіральна Marlboro має масу переваг

Безвідмовна робота і висока надійність дозволяють використовувати девайс в будь-якій обстановці. Йому не страшні сильні морози, вітер і підвищена вологість. Выдсутнысть необхідності дозаправки горючими речовинами зводить до нуля ризик збоїв в роботі.

Кожна модель легко обслуговується і не вимагає додаткових витрат на утримання. У комплект поставки входить USB кабель, за допомогою якого сучасний гаджет підключається як до комп'ютера, так і до будь-якого портативного пристрою. Запальничка електронна має вбудований акумулятор, який і створює необхідний розряд. Через 1 годину підзарядки прилад буде повністю готовий до роботи. Його ємності вистачає на 120-150 включень.

Мініатюрна ЮСБ запальничка екологічна і не забруднює навколишнє середовище

На це вказує тривалий експлуатаційний період, а також повна відсутність токсичних компонентів. Виняток заправки газом або бензином робить революційний гаджет безпечним для здоров'я, а відсутність язичка полум'я унеможливлює випадкове займання навколишніх предметів.

Ви можете зробити оригінальний подарунок чоловікові будь-якого віку і подарувати запальничку в металевому корпусі. Верхнє покриття має хороші характеристики по міцності. Це говорить про ефективну стійкості до механічних пошкоджень. Декоративне оформлення виконано в стриманих тонах, а напис Marlboro гармонійно вписується в загальний дизайн.

У нас подарункову запальничку купити можна за доступною ціною. Фірмова упаковка і елегантний вигляд девайса підійде як для дружньої обстановки, так і для банкету.

Запальничка Marlboro, характеристики:

  • Елемент займання: спіраль;
  • Інтерфейс входу зарядного пристрою: micro USB;
  • Матеріал корпусу: метал;
  • Висота: 83 мм;
  • Діаметр: 10 мм;
  • Вага: 30 г.

Електронна запальничка, комплектація:

  • Запальничка;
  • Зарядний кабель (USB-MicroUSB);
  • Подарунковий кейс.





Спіральна сенсорна запальничка Marlboro (Art 113) - електронна запальничка
Спіральна сенсорна запальничка Marlboro (Art 113) - електронна запальничка