Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Засіб для догляду за ногами і стопами Heel Tastic

Код товару: 1001337
Опис

Догляд за ступнями з Heel Tastic відео:

Ніжна шкіра на ваших ніжках більше не буде  мрією, тепер це стало реальністю. Вам більше не потрібно хвилюватися, як позбутися сухості в стопах. Від тепер ваші ніжки в надійних руках.

Ми пропонує вам новий, легкий у використанні, революційний засіб Heel Tastic, котрий подбає про ваші ніжки краще, аніж ви могли собі уявити.

Забудьте про численні витрати на безнадійні креми та лосьйони, що дають короткочасний результат, а то й взагалі вам не допомагають. Від тепер ви забудете про ті довгі та виснажливі вечори після роботи в компанії малоефективної пемзи. Лише кілька хвилин в компанії вашого нового діючого засобу, який до того ж має приємний аромат, і більше у вас не буде ніякої сухості, ніяких тріщин на шкірі ваших стоп та п’ят. Натуральні речовини, що входять до складу HeelTastic, перетворять шкіру ваших ніжок у саму ніжність. Ваші п’яти та стопи відтепер нагадуватимуть ніжки немовля. Застосовуйте засіб кожного дня і вже менш ніж за тиждень ви не тільки побачите ефект дії, але й оціните отриманий результат. Ваші ніжки варті цього засобу так само, як і ви варті результату, що ви отримаєте після використання цього засобу. Ваші ніжки будуть вам вдячні.





Оксана ( 2016-04-21 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Хорошее средство для ног, за приятную цену! рекомендую!
Відповісти
Засіб для догляду за ногами і стопами Heel Tastic
Засіб для догляду за ногами і стопами Heel Tastic