Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Електрозапальничка спіральна - акумуляторна запальничка ZGP-7

Код товару: 1007655
Опис

Запальничка використовується в побуті багатьма з нас, але часом бувають випадки, коли такий аксесуар може підвести в самий відповідальний момент. Тому сьогодні ми пропонуємо вашій увазі спіральну запальничку USB ZGP 7, яка радує не тільки своїми функціями, але і надійністю.

ZGP 7 - це стильна і безпечна електрозапальничка, яка оснащена автовідключенням.

Працює виріб завдяки вбудованому акумулятору і заряджається від ЮСБ-порту за допомогою комп'ютера або ноутбука. Така електро запальничка не потребує додаткової заправки газом або спеціальним паливом, тому ви самостійно зможете контролювати рівень її заряду. Для цього лише необхідно час від часу поглядати на спеціальний індикатор для контролю заряду.

Електрозапальничка купити яку можна в якості подарунка, гарантовано порадує свого власника довговічністю і презентабельним зовнішнім виглядом. Вона має компактні параметри (8,3 см × 2,5 см × 1 см) і зовсім невелику вагу (всього 40 грам), тому носити її можна з собою всюди. Більш того, запальничка стане вірним супутником під час подорожей або відпочинку на природі, адже з її допомогою можна легко і швидко розпалити багаття.

Головною перевагою, якою володіє дана запальничка на акумуляторі, є те, що працює вона незалежно від погодних умов. Багато з нас, напевно, не раз в житті стикалися з тим, що вогнище не розпалювалося через сильний вітер або дощ. Полум'я гасне до того, як стикнеться з поверхнею матеріалу для підпалу. Так ось з даною моделлю цього можна не боятися. Елементом займання тут служить електроспіраль. А вмикається дана імпульсна запальничка завдяки сенсору. Прилад не боїться падінь або інших механічних впливів, оскільки його корпус виготовлений з металу. Більш того, спіральна запальничка - це цілком безпечний аксесуар. Всі ми знаємо, що з газовими запальничками небезпечно знаходитися біля багаття, так ось з електричною моделлю полум'я можна не боятися, вона не запалиться і не вибухне при нагріванні.

Ну а купити запальничку ви можете в нашому інтернет-магазині прямо сьогодні. Вас приємно здивує ціна на такий практичний аксесуар своєю доступністю. Оформляйте замовлення, і ми відправимо вам його в будь-яке місто України. Всього через пару днів ви зможете випробувати особисто такий аксесуар, як електроімпульсна запальничка.

Характеристики електронної акумуляторної спіральної запальнички:

  • Елемент займання: електроспіраллю;
  • Включення: сенсорне;
  • Індикатор заряду акумулятора: так;
  • Інтерфейс входу зарядного пристрою: micro USB;
  • Матеріал корпусу: метал;
  • Довжина кабелю зарядки: 20 см;
  • Габаритні розміри: 83х25х7 мм;
  • Вага: 40 г.

Комплектація електронної акумуляторної спіральної запальнички:

  • Електрозапальничка;
  • Кабель для зарядки usb - micro usb;
  • Картонний подарунковий кейс.





Електрозапальничка спіральна - акумуляторна запальничка ZGP-7
Електрозапальничка спіральна - акумуляторна запальничка ZGP-7