Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Кондитерська 3D форма для створення шоколадних яєць - молд для шоколаду

Код товару: 1007536

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Всі християни з трепетом ставляться до підготовки до такого великого церковного свята як Великдень. Господині вдосконалюють свої вміння в випічці, декорі, створюють затишок і спокійну домашню атмосферу в домі. І сьогодні ми хочемо представити вашій увазі простий, недорогий, але дуже практичний аксесуар, який гарантовано стане фаворитом у дітлахів та їхніх бабусь.

3D форма для створення великодніх яєць - це справжня знахідка для створення солодощів!

Дана форма для крашанок буде використовуватися вами не тільки в період Пасхи, а й просто так. Адже з її допомогою можна виготовити шоколадні яйця. А всі дітлахи їх просто обожнюють, особливо якщо всередині шоколаду приховані сюрпризи для них, наприклад, горішки, цукати або сухофрукти. Така формочка для шоколадних яєць складається з двох деталей, з'єднати які можна між собою за допомогою кліпс, що входять в комплект. Впоратися з приготуванням шоколадних яєць за допомогою даної форми зможе навіть новачок. До речі, яйця вийдуть дуже гарними. Їх можна сміливо використовувати в якості кондитерського декору на будь-якому сімейному святі.

Пропонована нами акрилова форма для яєць допоможе здивувати не тільки своїх дітей, а й усіх близьких. Якщо ви любите дарувати солодощі в якості подарунка, приготуйте необхідну кількість страв і презентуйте їх усім близьким. Ось побачите, такий сюрприз гарантовано всім сподобається і не залишиться не поміченим.

Ця полікарбонатна форма для яєць легка в використанні, але все ж варто дотримуватися деяких рекомендацій по виготовленню солодощів. Для початку приготуйте шоколадне тісто або шоколадну масу. Потім скріпіть обидві частини форми разом. І за допомогою кругових рухів розподіліть тісто уздовж всієї внутрішньої поверхні форми-яйця. Зафіксуйте форму нерухомо і вертикально. Зачекайте, поки шоколад застигне. Тепер можете сміливо відкривати форму і акуратно витягувати готову фігурку. Для застигання шоколаду бажано вибирати прохолодні приміщення, при цьому, не ставте форму на сонці.

Всі яйця, приготовані за допомогою даної форми, матимуть ідентичний зовнішній вигляд і розмір. Так, сама форма має такі габарити: 15 см × 12 см. А ось готове яйце повинно вийти трохи менше - приблизно 10 см × 7см.

Як ви вже переконалися, дана формочка для декоративних яєць знадобиться абсолютно кожній господині. З нею ви не тільки зможете приготувати великоднє яйце своїми руками, але і порадуєте близьких унікальним і неповторним пасхальним десертом. Такі солодощі точно стануть коронною стравою на вашому сімейному пасхальному застіллі.

Ну а продається ця кондитерська формочка в нашому інтернет-магазині за найнижчою ціною Україні. Оформляйте замовлення, і самі в цьому переконаєтеся. Ми доставимо вашу покупку в будь-який куточок країни найзручнішим для вас способом в найкоротші терміни. В якому місті чи селищі ви б не знаходилися, тепер ви зможете побалувати близьких їх і діточок унікальними шоколадними крашанками.

Об'ємна формочка кондитерська "яйце", характеристики:

  • Матеріал: пластик;
  • Колір: прозорий;
  • Розмір форми: 15 х 12 см;
  • Розмір яйця: 10,5 х 7 см;
  • Вага набору: 100 г

Форма для пасхальних яєць, комплектація:

  • Формочка;
  • Кліпси (4 шт);
  • М'яка поліетиленова упаковка.





Кондитерська 3D форма для створення шоколадних яєць - молд для шоколаду
Кондитерська 3D форма для створення шоколадних яєць - молд для шоколаду