Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

3D стерео окуляри віртуальної реальності для смартфона

Код товару: 1001036

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Встановіть на свій смартфон спеціальне VR додаток, вкладіть телефон в 3D стерео гарнітуру і отримаєте повноцінний шолом віртуальної реальності з повним 3D зануренням. Для використання стерео окулярів 3D для смартфона необхідно мати смартфон на OS Android або iOS з діагоналлю екрана від 3,5 до 5.6 дюймів.

Як часто у Вас є можливість відвідувати кінотеатр і переглядати фільми 3d? Ви зайняті на роботі і не маєте для цього достатньої кількості часу? А чи можете Ви придбати повноцінний дорогий 3d шолом для домашнього телевізора? Ні?

Тоді у Вас тільки один вихід - купити 3d окуляри для смартфона.

Вони набагато дешевше своїх аналогів для телевізорів та іншої електронної начинки, тому доступні кожному. Більш того, смартфони сьогодні є практично у кожного. Достатньо лише обзавестися віртуальними очками для них, і можна сповна насолоджуватися об'ємними зображеннями і можливістю поринути у віртуальну реальність.
3d відео окуляри для смартфона використовувати дуже просто. Для цього потрібно встановити на свій гаджет спеціальний додаток, підключити до смартфону гарнітуру, і можна приступати до перегляду захоплюючих роликів. Більш того, використовувати такі 3d окуляри віртуальної реальності для смартфона може кожен, хто має планшет або смартфон, що працює на системі Android або IOS, і з екраном діагоналлю від 3,5 до 5,6 дюймів. Розміри даних очок становлять 15,4 × 8,2 см.
Окуляри виконані з якісного міцного пластику, який дарує гарну картинку і абсолютно нешкідливий для очей. Вони не укомплектовані значною кількістю проводів, в яких можна заплутатися, що дозволяє експлуатувати їх всюди - в транспорті, в парку на лавочці, на пляжі і т.д.
Купити такий зручний і корисний аксесуар сьогодні може кожен в інтернет-магазині «Саме То». Ми завжди поспішаємо порадувати своїх клієнтів унікальними новинками для гаджетів, і цінуємо їх комфорт!





Алексей ( 2016-05-22 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Часто езжу в командировки и что бы дороге не скучать купил себе такие очки, отличный вариант! понравились по качеству!

Відповісти
3D стерео окуляри віртуальної реальності для смартфона
3D стерео окуляри віртуальної реальності для смартфона