Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Аерофрітюрніца Domotec MS-3220 - аерогриль для дому

Код товару: 1007521

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Аерофритюрниця - це справжня знахідка для любителів їжі, приготовленої на грилі або у фритюрниці.

Іншими словами перед нами аерогриль (повітряний гриль) для будинку. За допомогою нього ви зможете підсмажити або просушити продукти у фритюрі, використовуючи при цьому мінімум жиру та олії. Більш того, цей аерогриль підійде і для тих людей, які дотримуються принципів правильного харчування або дієти, для тих, хто зовсім не вживає в їжу олію. А все завдяки тому, що аерофритюрниця готує їжу за допомогою використанню гарячого повітря. Тобто готові страви можна сміливо вживати і дітям, які чутливі до жирної їжі, і пенсіонерам, контролюючим рівень холестерину в крові.

Всі аерогрилі виконані з урахуванням загальних принципів, і цей варіант - не виняток. Перед нами корпус зі зручною чашею з антипригарним покриттям. Безпосередньо в корпусі розташований ТЕН і пропелер, котрий ганяє через нього повітря. Продукти поміщаються в чашу і обробляються гарячим повітрям. До речі, чаша на стінках має спеціальні отвори, щоб можна було забезпечити максимальну циркуляцію пари.

Даний аерогриль ціна на який в нашому інтернет-магазині вас приємно здивує своєю доступністю, має в комплекті інструкцію російською та англійською мовами. Пристрій радує потужністю в 1100-1300 W, місткою чашею ємністю 4,5 л і невеликою вагою - менше 4 кг. Але і це далеко не всі переваги. Цей aerogrill оснащений таймером, завдяки якому можна виставляти час готування в межах 30 хвилин. На приладі можна регулювати температурний режим - від 80 до 200 градусів Цельсія. Ще аерофритюр має досить довгий шнур - 65 см, за допомогою якого ви зможете підключити його в розетку, поставивши пристрій там, де буде зручно. До речі, повітряний гриль Domotec MS-3220 радує і компактними розмірами, адже висота виробу становить 32 см, ширина - 25 см, а глибина - 27 см. Тобто виріб не займе багато місця і лаконічно впишеться в інтер'єр навіть невеликої кухні.

Ну а купити аерофритюрницю, яка гарантовано стане вашою улюбленицею на кухні, можна не виходячи з дому. Оформляйте замовлення прямо зараз, і вже через кілька днів ви будете насолоджуватися улюбленими стравами. Більш того, аерогриль стане хорошим подарунком друзям на новосілля, молодятам, батькам, адже смачна їжа в ньому готується швидко і легко.

Аерофритюрниця, характеристики:

  • Тип приладу: аерогриль;
  • Потужність: 1100-1300 W;
  • Обсяг ємності для приготування продуктів: 4,5 л;
  • Ємності для приготування продуктів мають антипригарне покриття;
  • Регулювання температури (градусів Цельсія): 80-200;
  • Таймер: до 30 хвилин;
  • Решітка в комплекті НЕ йде!
  • Довжина шнура живлення; 65 см;
  • Габаритні розміри (В / Ш / Г): 32х25х27 см.
  • Вага: 3.8 кг.

Повітряний гриль, комплектація:

  • Аерогриль;
  • Інструкція (англійською та російською мовами);
  • Картонна коробка.





Аерофрітюрніца Domotec MS-3220 - аерогриль для дому
Аерофрітюрніца Domotec MS-3220 - аерогриль для дому